Haberler

Çukur'da Dengeleri Değiştirecek Transfer! Alperen Duymaz Ekibe Dahil Oluyor

Reyting rekorları kıran 'Çukur' dizisine genç neslin başarılı oyuncularından Alperen Duymaz dahil oluyor. Duymaz, dizide 'Komiser Emrah' rolüne hayat verecek.

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi 'Çukur'un kadrosuna, genç neslin başarılı oyuncularından Alperen Duymaz dahil oluyor.

İZLEYİCİYİ ŞAŞIRTACAK

'Komiser Emrah' rolüyle 19 Şubat'ta yayınlanacak bölümde ekran başındakilerle buluşacak olan Duymaz, daha önce canlandırdığı karakterlerden bambaşka bir rolle izleyicileri şaşırtacak.

Çukur'da Dengeleri Değiştirecek Transfer! Alperen Duymaz Ekibe Dahil Oluyor

HERKESİN HAYATINI ETKİLEYECEK

'Vartolu'nun içinde olduğu otomobilin alevler içinde kalması ekran başındakileri şoke ederken, Alperen Duymaz'ın canlandırdığı 'Emrah'ın mahalleye gelişi başta Koçovalılar olmak üzere Çukur'daki herkesin hayatını etkileyecek.

Çukur'da Dengeleri Değiştirecek Transfer! Alperen Duymaz Ekibe Dahil Oluyor

Ay Yapım imzalı 'Çukur'un yeni bölümü, 19 Şubat Pazartesi saat 20:00'da Show TV'de ekranlara gelecek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dizi Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

hakan:

bu tip diziler toplumda başkaldırıyı özendiriyor. hukuku yok sayıyor. insanlarda saygıyı yok ediyor kavadayılı özendiriyor maalesef. izleyen insanlarda sokakta ona buna artistlik yapıyor.

14
1
yanıtYanıtla
KARADENİZ:

bumu yıldız tanıyan varmı

11
1
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Tam 12 yaş kafası dizi çocukken aynen dışarda oynadığımız "dışın dışın"gibi herkes yakından birbirine ateş ediyor ama ne bir tane değil ölen yaralanan bile olmuyor ayrıca mermilerde hiç bitmiyor tam sivilceli dizisi:)))

9
2
yanıtYanıtla
mm:

silahlı şiddet icere diziler cıktı cıkalı genc dimalar mal mal gezyo kabarık kabarık

9
1
yanıtYanıtla
Hıdır62:

Dizileriniz yerin dibine girsin. . neden meslekler tanıtımı, ağaç sevgisi, bilimsel teoriler, sanatsal akımlar ile ilgili program yapmayıp agresif, sorunlu bir nesil yetiştiriyorsunuz ey medya!

10
0
yanıtYanıtla
kurtuluş:

trt belgesel izle orda var anlattıkarın . . aslan ceylanı yiyor falan . . doğa kanunu ;)

yanıt5
yanıt1
hakan:

aynen bu tip diziler proje bu tip dizileri, izleyen racon kesmeye başlıyor toplumu agresifleştirip hata yapmasına düzeni bozmaya çalışıyorlar. hayatta hukuk denen bir kavram var. toplumda saygı konuşma insan ilişkileri nasıl olmalı. tabi savaşta kaçınılmaz ama savaş dışardaki düşmanla olur. bir emniyet müdürümü vaya tabur komutanımı o şehrin güvenliğini sağlar yoksa mafya babasımı. işletmeler haracı maliyeye vermesi gerekir yoksa mafya babalarına mı

yanıt2
yanıt0
HASAN:

BU DİZİLER KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR BU NEY YA ŞU HALE BAKIN BU DİZLERE ÖZENEN GENÇLERLE DOLU ÇETE MAFYA SONRDA İNSAN BİRBİRİ ÖLDÜRÜYOR

7
1
yanıtYanıtla
aaaa:

Her bölümde onlarca ölü yaralı var 1 tane polis yok. Ne şaçmalık.

7
0
yanıtYanıtla
son filozof:

mafia dizisinde polisin ne işi var :D git arka sokaklar izle . .

yanıt2
yanıt4
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title