Haberler

Çubuk'ta "Mesleki Koçluk Eğitimi" Semineri

Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ankara Kalkınma Ajansı desteğiyle düzenlenen "Mesleki Koçluk Eğitimi" semineri sertifikaları, düzenlenen törenle verildi.

Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ankara Kalkınma Ajansı desteğiyle düzenlenen "Mesleki Koçluk Eğitimi" semineri sertifikaları, düzenlenen törenle verildi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sertifika törenine Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Koordinatörü Taner Aşçı, Şube Müdürü İdris Karakuş, Koçluk Eğitim Merkezi Yöneticisi Dilara Altınkan ve öğretmenler katıldı.

Şahin, törende yaptığı konuşmada, yapılan eğitime zaman zaman kendisinin de katıldığını, eğitime yoğun ilgi gösterildiğini ve eğitim süresince verimli konuların ele alındığını söyledi.

Şahin, "Bu eğitimler bizlere parçaları bütünleştirme fırsatı verdi. Hafızalarımızı tekrar yenileme fırsatı verdi. Çok dinamik bir ilçeyiz, dinamik bir öğretmen kadrosuna sahibiz. Birlikte olduğumuz sürede gördüğüm kadarıyla arkadaşlarımız çok ilgili, hayalleri olan ve dinamik öğretmenler... Ben bu topluluktan çok şey bekliyorum" dedi.

Toprak ise eğitim seminerine öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "İlçe milli eğitim müdürlüğü olarak eğitimde hep ilkleri yapmaya çalışıyoruz. Koçluk eğitimi de Ankara'da ilk defa ilçemizde yapıldı. Aynı ekiple yeni projeler yapmak için AB projeleri hazırlanması ve okuma uzmanlığı konusunda bir eğitim çalışmamız olacak. Biz meslektaşlarımızı ne kadar uzman hale getirirsek eğitimde o kadar kaliteyi yakalayabileceğimize inanıyoruz" dedi.

Toprak, 61 öğretmenin 8 gün boyunca bu eğitim aldığını bildirdi.

Konuşmaların ardından sertifikaların dağıtımı yapıldı.

Yayıncı: Şükran Yücel - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmet Akif Ersoy Çubuk Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title