Haberler

Çubuk'ta "İslam Dininde Ailenin Önemi" Konulu Konferans

"İslam Dininde Ailenin Önemi" konulu konferans düzenlendi.

Çubuk'ta Aile Haftası etkinlikleri kapsamında

"İslam Dininde Ailenin Önemi" konulu konferans düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü ve Çubuk Müftülüğü tarafından Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Lale Öcal, İlçe Müftüsü Ali Canbolat, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Samiye Korkmaz, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün, Kur'an kursu öğretmenleri ve vatandaşlar katıldı.

Özden, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü ile Aile ve Toplum Merkezi'nin ilçede açılması ile birlikte yoğun bir eğitim çalışması yapıldığını, kurumun ilçede yaptığı çalışmalarla çoğu şeyin değiştiğini, hedef kitle seçimlerinin çok iyi yapıldığını söyledi.

Öcal ise konferansa katılanların hepsinin kadın olması ve salonu doldurmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kadının her şeye gücü yeter. Aileyi ayakta tutacak, çocukları yetiştirecek, gelecek nesilleri yetiştirecek olan sizlersiniz" dedi.

Korkmaz da Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğüne bağlı Aile Danışma ve Toplum Merkezi tarafından hayata geçirilen 'Aile Destek ve Şiddetin Önlenmesi' projesi kapsamında 8 hafta süresince gönüllü Kur'an kursu öğretmenlerine verilen eğitimin soncunda sertifikaların verildiğini söyledi.

Konuşmaların ardından, Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün, ailenin önemini anlatan bir konferans verdi.

Konferansın sonunda, eğitime katılan Kur'an kursu öğretmenlerine sertifikaları verildi

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Çubuk Belediyesi Lokman Özden Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title