Haberler

Çubuk ilçesinde 23 Nisan doğumlu çocuklara yaş günü sürprizi

Güncelleme:

Çubuk ilçede 23 Nisan'da doğan çocuklara sürpriz yaş günü yapılarak hem yeni yaşları hem de çocuk bayramları kutlandı.

Çubuk ilçede 23 Nisan'da doğan çocuklara sürpriz yaş günü yapılarak hem yeni yaşları hem de çocuk bayramları kutlandı.

İlçede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla doğum günleri bugün olan çocuklara sürpriz yapıldı. Çubuk Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte 23 Nisan doğumlu 10 öğrenci belirlendi.

Öğrencilere Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Can Kılıç tarafından doğum günü pastası hazırlanarak evlerine götürüldü.

Tek tek evlerinin kapısını çalan Başkan Demirbaş, sosyal mesafe kurallarına uyarak çocukların doğum gününü kutladı.

Pasta ve hediye ile evlere gelen Demirbaş'ı kapıda gören doğum günü çocukları ve aileleri büyük bir mutluluk yaşadı.

Türk bayrağı motifli pastaların mumlarını üfleyen öğrencilerden Eylül Kaynamazoğlu, sürpriz karşısında çok şaşırdığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Elinde pastayla belediye başkanını karşısında gören ve büyük bir şaşkınlık yaşayan minik öğrencilerden Nilay Koç da Demirbaş'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıç'a teşekkür etti.

- Şehit çocukları da unutulmadı

Başkan Demirbaş, şehit Ahmet Çam'ın evini ziyaret ederek, şehidin çocukları Semanur, Beyza ve Ali Eğmen'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Başkan Demirbaş, şehidin eşi Emine ve annesi Hanım Çam ile bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

23 Nisan Çubuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title