Haberler

"Cübbeni Çıkar Gel"

Güncelleme:

CHP'li Tekin'den Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a Sert Sözler

CHP ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç arasındaki söz düellosu sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kılıç'a yönelik "Hukuk fakültesinde okumayan bir adamın bana hukuk dersi vermeye yetkisi de olmaz. Şimdi, Sayın Başkan, öyle anlaşılıyor ki hukukun Haliç bölümünde yaşıyor, kokulara alıştı, ne olduğunu bilmiyor artık" sözlerine Haşim Kılıç, "Ahlak anlayışımı sorgulama pervasızlığını göstermek hiç kimsenin haddine değildir" açıklamasıyla yanıt verdi.

Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'a "Madem öyle cübbeni çıkar gel" diye seslendi.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada Kılıç'ın açıklamalarıyla siyasete çok meraklı olduğunu ortaya koyduğunu ifade ederek, "Madem öyle kendisine sesleniyorum. Organize hukukun parçasısın. Siyasete de çok heveslisin. Sürekli olarak iktidara can simidi uzatarak bunu ortaya koyuyorsun. Madem öyle cüppeni çıkar gel" diye seslendi.(ANKA)

(HH/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title