Haberler

Cübbeli'nin 'Yakmayan Kefen' Sohbeti Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca'nın "Benimle ilgili yok" dediği 'yakmayan kefen' satışıyla ilgili sohbetinin görüntüleri ortaya çıktı.

Cübbeli Ahmet Hoca, basında çıkan "yakmayan kefen" satışı yaptığı ve hatta bu ürünün internet sitesinden satışını sohbetinde anlatarak cemaati satın almaya teşvik ettiği iddiasına "ulan ne alakası var" diyerek itiraz etmişti. Ancak o sohbetin görüntüleri ortaya çıktı.

"Yanmaz kefen" tartışmalarına bir yenisi daha eklendi! Kişiyi kabir azabından koruyan kefenle ilgili olarak, böyle bir ürünün satışında yer almadığını söyleyen Cübbeli Ahmet'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Cübbeli Ahmet o sohbetinde, kişiyi kabir azabından koruyacak kefenin özelliklerini anlatıyor, hatta satın alabilecekleri mağazanın adını bile veriyor.

"KABİR AZABINDAN KORUYOR"

Cübbeli o sohbetinde, belirttiği duanın ölünün kefenine yazılması gerektiğini söylüyor. İşte Cübbeli'nin o ilginç sözleri: "Yazılırsa, o kişi mezarında korkmaz, kabrine cennetten bir pencere açar, cennet bahçelerinden bir bahçe yapar. Bu rivayetle amel etmek isteyenler, önceden yazdırmalı, yakınlarına da vasiyet yapmalı. Kefenin yerini de öğretmeli ki çünkü onlar telaştan başka bir kefen bulurlar. Bak benim kefenim burada demeli. Hazırlamalı diyor. Bu ismi şerifi yazdık bu kefene. İkinci olarak, bu ismi şerifi ya Kabe örtüsüne ya da ceylan derisine yazılmalı. Herkese Kabe örtüsü bulacak durumumuz yok. Benim kendime göre bir parçam var. Bayağı bu konuda bir bohça hazırladım ben. Telaştan beni de gömerler, sonradan açamazlar. İyi bir vasiyet yapmak gerekiyor.

"KADIN VE ERKEK FARKLIDIR"

Bu isimlerin hepsi bu kefende mevcuttur. Biri kağıda yazılıdır, kişinin göğsüne konulacak. Biri kefene yazılıdır, biri de ceylan derisine yazılıdır. Bu da size gelmiştir. Çarşamba'daki dükkanda hazır olmak üzere. Belki de hazırlanmıştır, sorarsınız. Kadın ve erkek farklıdır. Hepsi aynı değil."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (147)

islam,halifesi niye yok,,,?:

osmanli döneminde, müslümanlarin birlik ve beraberligini saglayan islam halifesi vardi, , o kurum cumhuriyet ile birlikte kaldirildi, , müslümanlar bassiz ve sahipsiz birakildi, , asil proplem bundan kaynaklanmaktadir. .

21
12
yanıtYanıtla
yorumcu-a:

(-Halife-) Dünaydaki bütün müslümanlarinda ayni zamanda lideriydi, , bütün dünya müslümanlari tek elden yönetiliyordu, , cumhuriyeti kuranlar, , halifeligi kaldirmakla, , islam birligini yiktilar, m. kemal islama verdigi bu zararlari saymakla bitiremeyiz, ,

yanıt18
yanıt7
KURT BEYm@m.m:

Benim dilimden konuşanlarda varmiş.cok şükür.ümet tekdit.KURAN VE SÜNÑÜT YETER BIZE

yanıt5
yanıt4
H.MEHMET:

ALLAH DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

yanıt2
yanıt2
süleyman özmen:

hınzır, boğaz''da balık yemeye porche jiple, ailesi mercedes jiple, iki ayrı araba ile gidiyor. (kırmızı işaretlemeyin, düzgün cevap yazın. )

17
11
yanıtYanıtla
MEHMET KOLAY:

BU ADAM ASRIN, EBU CEHİLİ, SAMİRİSİ, BEL''AM I, FİRAVNU DUR! İNSANLARI CEHENNEME SÜRÜKLÜYOR. ÇEVREMİZDEKİ İNSANLARI BU MAHLUKTAN KORUYALIM UYARALIM.

10
15
yanıtYanıtla
EHLİ SÜNNET:

AGZINI TOPLA TERBİYENİ TAKIN

yanıt6
yanıt7
bekirmobilWeb@haberler.com:

Buyrun burdan yakın SİZE demedimmi bu cübbeli SAHTEKAR DİN TÜNCARI...

15
10
yanıtYanıtla
bitlislimobilWeb@haberler.com:

Kuran okuyan insanlar bunların hurafeler içinde yuzduklerini, islami anlayamadiklarini.islama hindunizmden, yahudilikten, şamanizmden hurafeler kattiklarini bilir.

18
7
yanıtYanıtla
BÜYÜK TÜRKİYE:

AĞZINA SAĞLIK KURAN BİZE YETER BU SAHTELERE VE HACI HOCALARA İHTİYAÇ YOKKKK

yanıt12
yanıt5
Tüm 147 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title