Haberler

Cübbeli'den Sigara Yüzünden Oruç Tutmakta Zorlananlara Sitem

Güncelleme:

Sigara yüzünden oruç tutmakta zorlandıklarını söyleyenleri eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca "Hareketlere bak hareketlere" şeklinde bir çıkışta bulundu.

Yaptığı ilginç çıkışlarla adından söz ettiren Cübbeli Ahmet Hoca, şimdi de sigara bağımlılığı yüzünden oruç tutmakta zorlandığı söyleyenlere verdiği yanıtla gündeme geldi.

"HAREKETLERE BAK HABEREKETLERE"

"Yemekle sorunum yok, sigara başıma vuruyor" diyenleri eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca "Hareketlere bak hareketlere... Zaten canının istediği bir şey olacak ki onu Allah için içmeyeceksin, keseceksinki oruç olacak. Öbür türlü oruç olmazki zaten. Karnım acıkmadı, oruç tutayım. Böyle oruç mu olur? Bri şeyleri seveceksin, bir şeyleri arayacaksın ama sen oruçluyum Allah için diyecekin. O zaman oruç olur" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (109)

ittihad:

Osmanlı zamanında Müslümanlar oruç tuttuğunda Yahudi ve Hristiyanlar saygıdan dışarıda yemek yemezlermiş. Bu dışardakiler hangi millet acaba?

80
9
yanıtYanıtla
özgürbmemetkol@outlook.com:

insanların kendiliğinden sergilediği bir davranış biçimi derken hayvanlardaki gibi bir içgüdüden mi bahsedilen. çünkü en azından içeriyi kullanabilir ramazanda çünkü düşünme insanlara haiz bişeydir.madem böyle bilimsel yazdın cevabı da bilimsel olsun dimi. he sen kendi üzerinde biraz baskı kurmazsan mahalle baskısı olabilir tabi.

yanıt0
yanıt0
hacihaci@gmail.com:

Anti islamcilar nickli kisi, anti islamci olmak insancil degerleri korumak icin bir secenekten degil mecburiyetten. Nedenmi? ac o görmeyen gözlerini ve duymayan kulaklarini; Filistinde insanlar ölmesin diye tankin önüne kendisini atan ve sonunda ölen bir bayan icin o inanmamisti keske inansaydi cennete gidemez diyen islamcilar yüzünden. Cünkü dinlerin hepsi uyduruk o,lmakla birlikte kendi dinine inanmayanlara karsi en acimasiz islam olmustur istersen tarafli tarafsiz önemli degil biraz tarih oku ama tek pencereden bakma. Sunu iddiaediyorum eger dünya nufusunun en cogu müslüman olsaydi teknelojiyide kullanabilseydi inan dünya üzerinde diger dinlerden olanlara asla yasamasina üsade etmezdi, nede olsa cennete gidecekti karsiliginda, cihad ettigi icin!

yanıt0
yanıt0
cem tunam2mccs@windowslive.com:

Benim yazdıklarım gayet açık net. Anlamak istemeyenlerin kendi problemleri. Neye düşmanlık var? Aşağıda yazdığım yorumda tek bir düşmanlık yok. Ancak ne yazık ki anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz,çarpıtıyorsunuz,işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz. Hakkımda yaptığınız yersiz tesbitlerde cabası. Siz ilk önce yazılanı okumayı,sonra onu anlmayı,sonra gerçekten itiraz ettiğiniz bir nokta var ise onu yazmayı becerin.. Üzerime sıçramayın..Tabi siz ve sizin gibilerin Saygı anlayışı riya üzerine oturmuştur. Siz Saygı''yı bir mecburiyet veya bir zorlamanın sonucu ortaya çıkan davranış biçimi olarak görürsünüz. Oysa her insan istisnasız saygıyı hak eder. Bu saygıyı arttırmakta ,azaltmakta insanın kendi elindedir. Saygı değer olmak zor iştir. Ve Saygı kendiliğindendir,herhangibir zorlayıcı etken olmadan ortaya konulan bir davranış biçimidir.

yanıt0
yanıt0
cem tunam2mccs@windowslive.com:

Benim aşağıda yazdığımda İslam''a karşı tek bir görüş yoktur. Hatta tam tersine bir mesaj var. Beni Anti İslamcı gibi göstermeye çalışan kişi veya kişiler bilin ki iftira atıyorsunuz.. Anti Dİnci''yim evet.Ama asla Anti İslamcı değilim, İslam''da zorlama yoktur. Adam dışarıda birşeyler yeme özgürlüğünü kullanıyorsa ve bunu kasıtlı olarak yapmıyorsa,sen niyetli isen başını çevirir yoluna gidersin. O adam kötü niyetli değilse ve sen onu kınamaya başlarsan bil ki aslında kendi orucunu sakatlıyorsun. Bunu anlayamıyorsanız ne diyeyim Allah akıl fikir versin...

yanıt0
yanıt0
cem tunam2mccs@windowslive.com:

SİPTAR Birincisi başka insanların sahip olduğu inançlar hakkında yorum yapmanın sana yüklediği sorumluluğun farkında mısın? İkincisi okumuş,iyi eğitimli,belirli bir kültür seviyesine ulaşmış,akli melekeleri yerinde olan her insan doğduğu andan,öldüğü ana kadar herşeyi sorar,merak eder ve sorgular. Bu beklenen ve normal bir davranış biçimidir. Bilim''in ve Bilimselliğin temelinde soru sormak yatar. Kaldı ki burada tartuşılan konu herhangibir Kur''an ayeti değil. Burada tartışılan konu Saygı kavramı. Oruç tutan ve oruç tutmayan insanların birbirlerine göre sergiledikleri Saygı davranışları ve bunu algılama biçimi. Bütün kavramları birbirine karıştırıp saçmalamayın.

yanıt0
yanıt0
ROMEO GERI DÖNDÜ:

YÜRÜ GIT BE SAHTEKAR HERIF

14
63
yanıtYanıtla
sadooosadullahbiliktu@gmail.com:

sahtekar sensin

yanıt0
yanıt0
ROMEOskaystar@live.de:

NE DIYON LENNN DANDIK

yanıt0
yanıt0
vatansever80:

hoca seni dürüst oldugun için seviyoruz yobaz olmadıgın için seviyoruz karaya ak demedigin için seviyoruz bu milletin dürüst din adamlarına ihtiyacı var dogruluktan haktan ayrılma kellende gitse dogruyu söyle ALLAH senden razı olsun

58
8
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title