Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca: Noel Baba'yı Bırakın Cübbeli Hoca'ya Takılın!

Güncelleme:

Bir kanalda yapılan 'Yarabbi noel babanın yerine Cübbeli Hoca'yı tayin eyle' duasının çok hoşuna gittiğini söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Bu millet Noel Baba'yı bıraksın Cübbeli Hoca'ya takılsın" dedi.

Mevlid Kandili sebebiyle Bursa'da sohbete katılan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Noel kutlamalarını eleştirerek, "Bu millet Noel Baba'yı bıraksın Cübbeli Hoca'ya takılsın. Ne var? Hiç olmazsa millidir" dedi.

"ELİN PAPAZINI ALDINIZ MEMLEKETE MASKOT YAPTINIZ"

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Vakıf Mahallesi'nde bulunan Bursa Vakıf Küllüyesi'nde Mevlid Kandili dolayısıyla programa katılan Cübbeli Ahmet Hoca Noel kutlamaları ve Noel Baba'yı eleştirdi. Salonu hınca hınç dolduran cemaati Noel'i kutlamamaları konusunda bir kez daha uyaran Cübbeli Hoca, Noel'in şirk merasimi olduğunu, Noel Baba'nın da papaz olduğunu söyledi. Konuşmalarına esprili bir şekilde devam eden Cübbeli Ahmet Hoca, "Noel babayı çarşılarda gezdiriyorlar. ya sizin hocanız mı yok? Şeyhiniz mi yok? Siz hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz, kuldan utanmıyorsunuz? Bu kadar İslami değerler var hiç birinden bahsetmiyorsunuz, elin papazını aldınız memlekete maskot yaptınız" dedi.

"NOEL BABA GİTSİN, CÜBBELİ HOCA GELSİN"

"Kanalın birinde herifin biri dua yapıyor. Reisi Cumhur'a taş atıyor, baş vekile çatıyor. Sonradan baktım benim haber kanalına düşmüş. Dedim ki 'benimle ne işi var?'. Bir de baktın sonunda 'Yarabbi noel babanın yerine Cübbeli Hoca'yı tayin eyle'. Baktım öbürlerine amin denecek bir şey yok ama sonu iyi geldi. Valla benim de hoşuma gitti. Yani bu millet Noel Baba'yı bıraksın Cübbeli Hoca'ya takılsın. Ne var? Hiç olmazsa millidir. Patenti belli, anası babası belli" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (87)

emremobilWeb@haberler.com:

Bu adamin her tarafi şirk girin youtube videolarina bakin Allah islah etsin bunu....

6
37
yanıtYanıtla
hadi bem@m.m:

Senin her yerin iman nur saçıyorsun mübarek : yapma gözünü seveyim onu bunu boşver sen aç kuranı oku kimseye de laf atma eğer iman varsa

yanıt1
yanıt1
alperenmobilWeb@haberler.com:

Alimdir.. Alimlerimize sahip cikalim..

14
6
yanıtYanıtla
emre emreMobil-ANDROID:

helal olsun be hocam o neymis oyle noel baba falan gavur icadi bunlar yine ne varsa sende var ......

14
6
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Hacam senicok seviyoruz ehlisunnetin müdafaa eden tek komutan Allah diyanet hocalarına bu cesareti versin onlara sünneti efendi hz gibiyaşasın ozaman dünya dizegeli arkadaşlar

14
5
yanıtYanıtla
silvan berkan:

hoca noel e şirk diyorda oy verip desteklediği belediye başkanları noel mesajları yayınlayıp kutluyorlar o halde bunların durumu ne? hocanın durumu ne?

6
13
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Hocam seniçok seviyoruz Alah senin gücünün ziyadeetsin ömrünü uzun etsin seyenizde azda olsa insanlarımız uyanıyor kavurgeberiyor gebersin

13
5
yanıtYanıtla
CORNEL:

her zaman da sevmeye devam . .

11
5
yanıtYanıtla
IMPARATOR Mobil-IOS:

10 numara hocam devam. Adam dini olduğu gibi anlatiyor,ama tabi bizim işimize gelmediği icin bazıları kötülüyor,

12
4
yanıtYanıtla
vatandas:

isiniz gücünüz sov, reklam, sözde helal kazanc. Milleti kandirmaya devam

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title