Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca Adliyede

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, ticari bir davası nedeniyle adliyeye geldi.

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, ticari bir davası nedeniyle adliyeye geldi. Ünlü, basın mensupların soruları üzerine "Bir kere de özgür gelelim de, şuraları görelim nasılmış dedik" şeklinde konuştu.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen bir çete davası kapsamında "Haksız çıkar sağlamak için kurulan örgüte yardım etmek, 2 kez insan ticareti yapmak, cinsel saldırı ve hürriyetten yoksun bırakmak" suçlarından yaklaşık 1 yıl tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Ünlü,

ticari işlerine ilişkin bir dava için adliyeye geldi. İstanbul

5. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne çıkan Ünlü'nün buradaki işlemleri yaklaşık 1 saat sürdü. Ünlü, daha sonra avukatı ile birlikte adliyeden ayrıldı.

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünlü,

'Neden geldiniz sorusuna' esprili yanıtlar verdi. Ünlü, "Bir kere de özgür gelelim de, şuraları görelim nasılmış dedik" diye konuştu. Gazetecilerin "Beğendiniz mi?" sorusuna Ünlü, gülümseyerek "Beğendim çok güzel" diye yanıt verdi.

Terör sorununa ilişkin çözüm süreci sorulan Ünlü, konu hakkında bir bilgisinin olmadığını belirtti. Bir gazetecinin, "Türkiye'deki terör sorununa ilişkin son gelişmeleri takip ediyor musunuz? Sonuçta siz de bir toplumun lidersiniz" demesi üzerine Ahmet Mahmut Ünlü, "Ne lideri ya. Benden şey olmaz" dedi.

Ünlü, gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada çevredeki vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bazı vatandaşlar Ünlü'nün eline öpmek istedi. Eline öptürmeyen Ünlü'ye bir vatandaş, "Hocam bir Fenerbahçeli olarak sizi çok seviyoruz" diye seslendi. Bir soru üzerine Aziz Yıldırım'la uzun süredir görüşmediğini belirten Ünlü, "Kafam dağılmış, kafam dağınık; dertlerim çok, hastalıklarım çok" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title