Haberler

Çü'de Öğrencilerin Dayak Eylemi

Çukurova Üniversitesi'nde (Çü) Bir Grup Öğrenci Geçen Hafta Kendilerini Yönelik Saldırıyı Protesto Etmek Amacıyla Yürüyüş Yaptıktan Sonra Kampus Girişini Araç Trafiğine Kaparak Basın Açıklaması Yaptı.

Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) bir grup öğrenci geçen hafta kendilerini yönelik saldırıyı protesto etmek amacıyla yürüyüş yaptıktan sonra kampus girişini araç trafiğine kaparak basın açıklaması yaptı.

ÇÜ Merkez Kafeterya önünde bir grup öğrencinin sınır ötesi operasyonların devam etmesi gerektiği yönünde bildiri dağıttığı esnada başka bir grubun saldırısı sonucu 6 öğrencinin yaralanması protesto edildi. Bir grup öğrenci, kampus içerisinde slogan atarak yürüyüş yaptı. Grup, R1 Derslikleri önünde başlayıp sırasıyla Fen-Edebiyat Fakültesi, Merkez Kafeterya, Ziraat Fakültesini takip ederek kampus girişine geldi.

Kampus girişini yaklaşık yarım saat araç trafiğine kapatan grup, yapılan basın açıklamasının ardından tekrar topluca R1 Derslikleri'ne döndü.

(MK-AB-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title