Haberler

Cso ile Müzik Ziyafeti Bu Sezon da Devam Ediyor

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), Limak Şirketler Grubunun desteğiyle klasik müziğin ustalarını müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, 4-5 Kasımda CSO Konser Salonu'ndaki konserlerde usta çellist Robert Cohen, şef Rengim Gökmen'in önderliğinde dinleyicilerin karşısına çıkacak.

Geç romantizm ve modernizm arasındaki dönemin en büyük bestecisi olarak gösterilen ve 20. yüzyıl bestecilik tekniklerinin öncülerinden biri olduğu kabul edilen Gustav Mahler'in doğumunun 150. yılı dolayısıyla verilecek konserde, Mahler'in '1. Senfoni Titan Re Majör' ile Antonin Dvorak'ın 'Viyolonsel Konçertosu si minör Op.104' eserleri yorumlanacak.

Bu sezon Limak Şirketler Grubunun desteğiyle gerçekleştirilecek diğer konserler ise Andrey Gorbachev (Balalayka), Olga Osipova (Soprano), Dilara Muravitskaya (Kontra Alto), Roman Muravistky (Tenor), Nikolay Kazansky (bas-Bariton) solistliğinde 29?30 Aralıktaki 'Yeni Yıl Konseri', 6?7 Ocak 2011'de şef Raoul Gruneis önderliğinde 'Vanya Milanova (Keman) konseri' ile 31 Mart-1 Nisan tarihlerinde 'Şef Rengim Gökmen, Elina Vahala (Keman) konseri' olacak.

(ELF-ARD) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title