Haberler

Anadolu Efes, CSKA Moskova'ya 110-79 Mağlup Oldu

Güncelleme:

Turkish Airlines EuroLeague'de Rus ekibi CSKA Moskova, sahasında konuk ettiği temsilcimiz Anadolu Efes'i 110-79 mağlup etti.

CSKA Moskova, sahasındaki karşılaşmaya etkili başlamayı başardı ve 7-3'lük skoru yakaladı. CSKA Moskova, farkı 5 sayıya kadar çıkarsa da 4:14 kala temsilcimiz skoru 20-18'e getirdi. Fakat ev sahibi, kısa sürede 11-0'lık seri yakalayarak 2:06 kala skoru 31-18 yaptı. Kalan bölümde de farkı koruyan Rus ekibi, ilk çeyreği 35-21 önde tamamladı.

İLK YARI CSKA 8 SAYI FARKLA SOYUNMA ODASINA GİTTİ

İkinci çeyreğe etkili başlayan temsilcimiz, ilk 2 dakika geçilirken skoru 35-28'e getirdi. Fakat özellikle dış şutlarda etkili olan CSKA Moskova, tekrar farkı arttırmayı başardı. İlk 5 dakika 47-35 geçilirken ilk yarı da 58-46 sona erdi.

CSKA Moskova'da Nando De Colo ürettiği 13 sayıyla ilk yarının en skorer ismi olurken Will Clyburn de 11 sayı, 6 ribaunt ile ilk yarıyı tamamladı.

Temsilcimiz Anadolu Efes'te Zoran Dragic 11 sayıyla takımın ilk yarıdaki en skorer ismi olurken Brock Motum da 9 sayıyla oynadı.

Üçüncü çeyreğe CSKA Moskova özellikle Cory Hinggins'in sayılarıyla çok etkili başladı ve 5:34 kala 74-50 üstünlüğü yakaladı. Kalan bölümde skor avantajını büyük ölçüde korumayı başaran ev sahibi ekip üçüncü periyodu 81-61 önde kapattı.

ANADOLU EFES ÜST ÜSTE 5. DEPLASMAN MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Son çeyrekte çok daha rahat bir oyun ortaya koyan CSKA Moskova, iki takımın da daha az süre alan oyuncularının sahada olduğu bölümde farkı arttırmayı başardı ve karşılaşmadan 110-79 galip ayrıldı.

Temsilcimiz bu sonuçla birlikte EuroLeague'de üst üste 5. deplasman maçını kaybetmiş oldu.

CSKA Moskova'da Cory Higgins 21 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Sergio Rodriguez 16, Nando De Colo 15, Will Clyburn 13 sayıyla maçı tamamladı.

Anadolu Efes'te Brock Motum 19 sayıyla takımın en skorer ismi olurken Zoran Dragic de 11 sayıyla oynadı. Temsilcimizde Vladimir Stimac da 10 sayı, 12 ribaunt ile karşılaşmayı tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Yolları Anadolu Efes Moskova Sasa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi?
500

Yorumlar (2)

Grande:

Sen sadece bira sat Efes :)

1
0
yanıtYanıtla
sinirli:

oh iyi olmuş. kaç kere kuponumu yatırdılardı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title