Haberler

Cristiano Ronaldo'nun Uçağı İniş Takımları Çalışmayınca Kaza Yaptı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun özel jeti, iniş yaparken iniş takımları açılmayınca yere çakıldı. Uçakta ciddi şekilde maddi hasar meydana geldi.

Cristiano Ronaldo'nun uçağı Barcelona El Prat hava alanına iniş yaparken iniş takımları açılmayınca kaza geçirdi. Ronaldo'nun geçen Kasım ayında aldığı Gulfstream G200 tipi uçak, Barcelona'da Pazartesi günü hava alanına iniş yaptığı sırada uçağın iniş takımları açılmadığı için yere çakıldı. Kazadan sonra pist yetkilileri pisti kısa bir süreliğine kapatırken kazada ölen ve yararlananın olmadığı belirtildi.

NEYSEKİ UÇAKTA DEĞİLDİ

Geçen sene aldığı uçağın değerinin yaklaşık 19 milyon Dolar olduğu belirtilmişti. Uçağın uçuş programında Barcelona'ya iniş yapması olmamasına rağmen uçağın neden Barcelona'ya iniş yaptığı bilinmiyor. Ama Real Madrid'li yıldızın pazartesi günü takım arkadaşları ile beraber salı günkü Borussia Dortmund ile yapılacak Şampiyonlar Ligi maçı için uçtuğu biliniyor.

Dünya'nın en lüks uçağı olan G200 tipi uçağın içinde 18 kişiye yetecek kadar koltuk olmasına rağmen yolculuk esnasında sadece 8-10 kişi taşıyor.

(Mirror)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Barcelona Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title