Haberler

Cristiano Ronaldo Kırmızı Kart Gördü, Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Güncelleme:

Juventus ile ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Cristiano Ronaldo, karşılaşmanın 30. dakikasında kırmızı kart gördü. Yıldız futbolcu yediği kırmızı kartın ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

2012'den beri Şampiyonlar Liginin açılış maçlarında gol atan Cristiano Ronaldo, Juventus ile Şampiyonlar Ligi kariyerine kötü başladı.

Ronaldo, Valencia deplasmanının 30. dakikasında direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Cristiano Ronaldo Kırmızı Kart Gördü, Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Topsuz alanda rakip futbolcu Murillo ile tartışan Ronaldo, direkt kırmızı kart görürken çıkan bu kırmızı kart sosyal medyada 'ağır karar' olarak değerlendirildi.

GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Yıldız futbolcu, oyundan çıkarken göz yaşlarına tutunamadı ve ağlayarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Cristiano Ronaldo Kırmızı Kart Gördü, Gözyaşlarına Hakim Olamadı

KARİYERİNDE İLK KEZ

158. Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Ronaldo, kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Liginde kırmızı kart gördü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Dürbünlü:

Hakem yaktı Ronaldo’yu,,ronaldonun müslümanlara yaptıgı iyilikler medya aracılığıyla tüm dünyada büyük yankı uyandırdı,bunu israillliler aslaa çekemez ve Ronaldonun ayagının altına karpuz kabuğu koymak için her pislige baş vururlar.geçmiş olsun müslüman dostu yigit adam ronaldo.

22
5
yanıtYanıtla
Ronaldo Hayranı:

Dürbünlü abi Öyle güzel ifade etmişsiniz ki.İnanın gözlerimden Yaşlar süzülmeye başladı.Sagol varol.

yanıt3
yanıt0
DÜRBÜNE GEREK YOK:

Peh peh peh. . sizlere göre ronaldo 10 yıldır müslümanlara yardım ediyor zaten, son 5 yılda madride olan bariz kayırmalar sayesinde kupaları aldı ballondrı aldı israil yeni mi uyandı mevzuya, hemen de olayı israillere bağlamalar falan. .

yanıt0
yanıt0
KENDİNİZE GELİN:

Ronaldo müslümanlara yardım etti diye ( tamam takdir edilecek bir davranış, helal olsun ama) bu onu Messi''den daha yetenekli yapmaz, duygusal karar vermeye gerek yok. Messi olağanüstü yetenekleriyle futbolun dahisidir. Olağanüstü pas yeteneği, seri çalım, oyun kurma ve oyun zekasıyla futbol dahisidir, komple futbolcudur. Ronaldo ise bana göre gelmiş geçmiş en komple santrafordur. Nokta.

2
23
yanıtYanıtla
Profesör:

hade lan ordan cahil sen kendine gelde kral Ronaldo ya laf söyleme, yoksa ayıp olur.

yanıt8
yanıt2
REDKİT:

Hakem bence ilerde torunlarına ''İşte o sene ronaldoyu bi attım herkes şok '' gibi bir hikaye anlatmak için attı.

16
0
yanıtYanıtla
Kosovalı:

33 yaşındasınız. . Son 3 senedir bu kupayı kaldırmıssınız ancak hep aynı azim ve aynı istek sanki futbol hayatına yeni başlamış gibi. Hırs Azim CR7

10
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

ENCE BU DAHA BAŞLANGIÇ ;YAŞLANDI ARTIK ESGİ GÜNLER GERİDE GALDI . YANİ ESGİ ÇAMLAR BARDAK OLDU

2
8
yanıtYanıtla
VECİHİ 5:

futboldan anlamadiğin belli git baska yerde yorum yap

yanıt6
yanıt1
ermın:

ağlayıp oyundan çıkan bir c. ronaldo, yavruları saldıra uğrayan aslandan daha tehlikelidir :) bu sene yine bir şeyin rekorunu kıracak anlaşılan :)) cl ilk finalisti şimdiden juve oldu hayırlı olsun :))

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title