Haberler

Cristiano Ronaldo, Gümüş Ayakkabı Ödülü'nü Luis Nani'ye Verdi

Güncelleme:

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, EURO 2016'da attığı 3 golün ardından aldığı Gümüş Ayakkabı Ödülü'nü takım arkadaşı eski Fenerbahçeli Luis Nani'ye hediye etti.

EURO 2016 şampiyonu Portekiz'de yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo takım arkadaşı Nani'ye jest yaptı.

Turnuva boyunca Fransız oyuncu Antoine Griezmann ile birlikte gol krallığı yarışında çekişen Cristiano Ronaldo, rakibini geçemeyince 3 golle Gümüş Ayakkabı Ödülü'nün sahibi oldu. Ancak Ronaldo kendisiyle aynı sayıda gol atan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Nani'yi de unutmadı. Ronaldo, 'sen de 3 gol attın, kazanmamıza yardım ettin' diyerek ödülünü Nani'ye verdi.

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Bu jest karşısında oldukça mutlu olan Nani, ayakkabıyı aldığı anı Instagram hesabından paylaşırken, "hediye için teşekkürler" yazmayı da ihmal etmedi. Nani turnuvayı 3 gol, 1 asistle tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Portekiz Gümüş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

DARK WORLD:

Ronaldo benim adamım sensin ama neden sürekli kaslarını görmemiz için çıplak poz veriyorsun anlamış değilim. Anladık vücudun heykel gibi, ama gözümüze de sokmanın alemi yok. Şimdi birileri bu yazıma yorum yapıp kıskançlıkla suçlayacak beni peşinen yanıt vereyim kıskanmıyorum benim vücudumun öyle olmaması gayet normal ben sporcu bile değilim

10
1
yanıtYanıtla
svs:

LİGİN 2. YARISINI SAHADA GEZEREK TAMAMLADIN NANİ EFENDİ NERDE O TURNUVADAKİ ÖZVERİLİ OYUN NERDE BİZİM LİGDE GÖRDÜĞÜMÜZ NANİ SANA İSPANYA DA BAŞARISIZLIKLAR DİLİYORUM

8
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınd:

nani de 3 gol iki asist yaptı ve bu turnuva için konuşuyorum daha faydalıydı ronaldoya verilmesi saçma zaten

0
1
yanıtYanıtla
ERDEM:

CR 7 ADAMSIN

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title