Haberler

Cristiano Ronaldo, 100 Bin Kişinin Ölümüne Engel Olmak İçin 123 Milyon TL Bağışladı

Güncelleme:

Juventus'ta forma giyen Cristiano Ronaldo, Pakistan'da her yıl "kirli sular" nedeniyle 100 bin kişinin ölümüne engel olmak için tek kalemde 123 milyon TL bağışladı.

İtalyan ekibi Juventus'ta forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, bir kez daha gönülleri fethetti.

Daha önce Filistinlilere verdiği destekle Müslüman dünyasının takdirini kazanan Portekizli futbolcu, bu kez Pakistan için seferber oldu.

TEK KALEMDE 123 MİLYON TL BAĞIŞLADI

Pakistan'da her yıl 10 bin insanın "kirli sular" nedeniyle hayatını kaybetmesi nedeniyle Ronaldo, 15 milyon sterlin (Yaklaşık olarak 123 milyon TL) bağışladı. 33 yaşındaki futbolcu, bu hareketiyle sosyal medyada büyük övgü aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Juventus Pakistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (154)

Yorgo Makarios:

Ronaldo’dan İstanbul’a Büyük bir Kilise Yaptırmasını rica ediyorum .

85
411
yanıtYanıtla
CHP,li:

Ankara’ya Büyük Bir Kilise Yaptırırsa Seviniriz.

yanıt0
yanıt0
semih şentürk:

373 tane kilise var istanbulda azınlıksınız yeterlidir bence

yanıt431
yanıt37
kıbrıs gazisi:

istanbul babanızın çiftliği değil beyoğlunda 5 kilise var yahu kıbrısta makariosu unutmadık bize hatırlattın

yanıt0
yanıt0
ANELKA:

Napcan ki kiliseyi? haftanın kaç günü gidiyon sanki? 373 tane varmış zaten bence o rakam bile fazla.

yanıt1
yanıt0
TRT:

TRABZONA GIT COK VAR ORADA

yanıt0
yanıt0
Ahmet hocaoğlu:

Allah sana müslümanlığı nasip eylesin. Diğer varlıklı insanlarda senin kadar duyarlı olsa daha güzel olurdu. Varol ronaldo

408
27
yanıtYanıtla
ibr:

mesut özil in üzerindeki etkiyi unutmayalım inş. müslüman olur rabbimin inayetiyle

yanıt0
yanıt0
Dersimli:

Ronaldo ‘yu cem evi yapmaya çağırıyorum.

63
25
yanıtYanıtla
vatan:

bizdeki dingil futbolculara duyrulur

59
0
yanıtYanıtla
Tüm 154 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title