Haberler

Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a Transferi İtalya'yı Karıştırdı

Güncelleme:

İtalyan otomotiv firması Fiat'ın sahibi ve Juventus Başkanı Agnelli, Ronaldo'yu 112 milyon euroya transfer etti. Zam bekleyen Fiat çalışanları grev yapma kararı aldı.

İtalyan otomotiv firması Fiat'ın çalışanları, şirketin sahibi Andrea Agnelli'nin "kendilerinden yıllardır ekonomik fedakarlıklar beklediği halde Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu yüzlerce milyon avro karşılığında başkanı olduğu İtalyan takımı Juventus'a transfer etmesini protesto" amacıyla greve gidecek.

İtalya'da Sendikalar Birliği (USB), ülkenin güneyindeki Melfi kasabasında bulunan Fiat fabrikasındaki çalışanlarını greve çağırdı.

USB'den yapılan yazılı açıklamada, "FCA (Otomotiv firması Fiat Chrysler Automobiles) ve CNHI (Kamyon ve traktör şirketi CNH Industrial) çalışanlarından yıllardır çok büyük ekonomik fedakarlıklar yapmaları istenirken, bir yandan bir futbolcunun alınması için yüzlerce milyon avro harcama kararı verilmesi kabul edilemez." ifadelerine yer verildi.

GREV 15 TEMMUZ AKŞAMI BAŞLAYACAK

USB, açıklamasında, bu sebeple 15 Temmuz akşamı yerel saatle 22.00'den (TSİ 23.00) 17 Temmuz sabahı 06.00'ya (TSİ 07.00) kadar grev ilan ettiğini duyurdu.

Juventus futbol kulübü ile FCA ve CNH Industrial şirketlerinin başında Agnelli'nin sahibi olduğu Exor holding bulunuyor.

Juventus, Ronaldo'yu 112 milyon avro bonservis bedelinin yanı sıra İtalyan basınında yer alan haberlere göre futbolcuya verilecek yıllık 30 milyon avro olmak üzere 4 yıl için toplam 120 milyon avro net ücretle transfer etmişti.

Cristaino'nun Ronaldo'nun Juventus'a Transferi İtalya'yı Karıştırdı

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Juventus Fiat Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

TEBRİKLER:

İNEĞİ URUGUAYDAN, SAMANI BULGARİSTANDAN, BUĞDAYI RUSYADAN, PATATESİ SURİYEDEN, TELEFONU AMERİKADAN, ARABAYI ALMANYADAN ALIRSAN CARİ AÇIK KAPANMAZ ÜRETMEK ÜRETMEK ÜRETMEK. . . . . ESKİDEN SEKSEN YAŞINDAKİ NENE 2 TANE İNEK BAKARDI 70 YAŞINDAKİ EMMİLER TARLA SULARDI ŞİMDİ NENELER YATIYOR EMMİLER KIRAATHANELERDE OKEY OYNMUYOR SONRADA NE OLACAK BU MEMLEKETİN HALİ DİYOR.

18
4
yanıtYanıtla
abi öyle deme:

hedef 2023 abicim

yanıt2
yanıt2
EY GİDİ YALAN DÜNYA ÇAL ÇAL OYNA:

SENİN VE SENİN GİBİLER İŞ BEĞENMEYİP ÇALIŞMIYOR AMA NE GARİPTİR Kİ BU ÇALIŞMAYANLARIN CEBİNDE IPHONE 7LER 8 LER VAR BEN ÇALIŞIYORUM BEN BİLE BU MARKALARI ALAMIYORUM. YİNE DE BU KADAR RAHAT VE LÜKS İÇİNDE YAŞAMANIZA RAĞMEN SİZ MEMNUN DEĞİLSİNİZ BİZ ŞÜKREDENİZ . . .

yanıt0
yanıt0
123:

Bizim ehonomi çoğ eyi avrupa italya bizi kısganıyo. . . Eyyyyy italya eeyyyyy andrea angell

10
7
yanıtYanıtla
Büşra:

Ronaldo Yanlış Yaptı,,,Yuventusa değilde,,Beşiktaş,a gitmeliydi:((((:((( çok yazık oldu.

11
5
yanıtYanıtla
tırcı orhan:

afferim kız

yanıt2
yanıt1
hayrettin:

EURONUN 5, 75 OLDUĞU BİR ULKEDE. EURONUN SAHİPLERİNE SADECE KÖLE OLURSUN, BURADA 1, EUROYA YAPTIRIP SONRA ONLARDAN 5, EUROYA ALIRSIN. . !

12
1
yanıtYanıtla
öyle deme:

2023te her şey düzelcek reis doları 50 kuruş yapacek

yanıt0
yanıt1
Taner A.:

35lik 63 lira olmuş biz üretiyoz yurtdışındaki bizden ucuz içiyor aynı 35liği vergininde bir dozu olur

5
4
yanıtYanıtla
M.Y:

630 olmazsa hatırım kalır. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title