Haberler

Crawford: Saddam Hüseyin'e İdam Cezası Verilmesi

ABD'li Üst Düzey Bir Yetkili, Beyaz Saray'ın, Irak'ın Devrik Lideri Saddam Hüseyin'in İdam Cezasının Mümkün Olduğu Kadar Çabuk, Hatta Cumartesi Günü Yapılmasını Beklediğini Söyledi.

ABD'li üst düzey bir yetkili, Beyaz Saray'ın, Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in idam cezasının mümkün olduğu kadar çabuk, hatta Cumartesi günü yapılmasını beklediğini söyledi.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bulunan üst düzey ABD'li bir yetkili, "ABD'nin yerel saatine göre bu gece, Irak'ın yerel saatine göre yarın gece değil, belki 1 gün sonra Saddam'ın idam kararı uygulanabilir" dedi. ABD ile Irak arasındaki saat farkından bahseden yetkili, Saddam'ın idam cezasının infazının Cumartesi günü yapılmasının beklendiğini kaydetti.

Saddam'ın asılmasının, kendisini destekleyenlerin şiddet olaylarına başlamasına sebep olup olmayacağı sorusuna ABD'li yetkili, "Onlar her türlü sebeple şiddete başvurabilirler" karşılığını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title