Haberler

Çözüm Süreci

"Türkiye'nin teminatı ve Türk milletinin varlığının çimentosu olan MHP, bu sürece 'dur' demek için mitingler tertiplemeye başladı" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan,

"Türkiye'nin teminatı ve Türk milletinin varlığının çimentosu olan MHP, bu sürece 'dur' demek için mitingler tertiplemeye başladı" dedi.

Kütahya'da bir kafede partililerle bir araya gelen Adan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın Ağrılı ile Kütahyalı'yı, Yozgatlı ile Şanlıurfalı'yı, Şırnaklı ile Samsunlu'yu aynı haklara sahip, eşit birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak tarif ettiğini bildirdi.

"Kurduğumuz devletin adı, Türk devleti, bu milletin adı, Türk milletidir" diyen Adan, şöyle konuştu:

"Bundan rahatsızlık duyan bir tek yer var o da ayrılıkçı, ırkçı terör örgütü ve onun lideridir. Bizim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyen, dış güçlerin de desteklediği eroin satan, Türk milletinin evlatlarına kurşun sıkan ayrılıkçı örgüt şu anda siyasallaştırılmış durumdadır. Türkiye'nin teminatı ve Türk milletinin varlığının çimentosu olan MHP, bu sürece 'dur' demek için mitingler tertiplemeye başladı. Bursa'da 'Kuruluş Mitingi' yapacağız. Bu miting bir siyasi parti mitingi değil, bir Türkiye mitingidir. Bu miting yapılmış olursa bölücü başı bir daha karargah olmaz. Bir daha kimse gidip bölücü başından destek alamaz. Milliyetçilik, ay-yıldızlı bayrağa sadakat değil de nedir- Ay-yıldıza sadakatin bile ayaklar altına alındığı bizim ülkemizde, buna 'dur' demek mecburiyetindeyiz."

Toplantıya, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Sami Uzun ve Mehmet Parsak da katıldı.

Muhabir: Hadi Şengül / Deniz Açık

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Celal Adan Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title