Haberler
Güncelleme:

Korona hastası kadını otobüse alan şoförün HES kodu bahanesi pes dedirtti: Elektrikler yoktu

Kırıkkale'de korona testi pozitif olan kadını HES kodu sorgulamadan otobüse alan şoför, "Elektrikler yoktu" diyerek sistemlerin çalışmadığını iddia etti. Ekipler, hem kadına hem de otobüs firmasına 4 bin 50'şer lira idari para cezası uyguladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Uğur Duran:

filyasyon ekibi eskiden her gün eve gelir kontrol yapardı. Şimdi sadece ilk gün gelip, diğer 13 gün gelmiyor, sadece telefonla irtibat kuruyorlar. Peki personeli çoğaltmayıp, eldeki mevcut personelle iş yapan bakanlığa birileri ceza kesecek mi?

14
48
yanıtYanıtla
yiğit :

ne alakası var ? kadın korona oldugunu biliyor neden çıkıyor dışarı. otobüs yetkilileri neden kontrol etmiyor hes kodu üzerinden bu kadar sistem kurulu iken sen gelip son noktaya atamazsın suçu. devlet daha Ne yapsın ?

yanıt41
yanıt2
bekir yapici:

kardesim ben almanyada yasiyorum burdada karantinadaki insanla sadece telefonla irtibat kuruluyor her gün geliyorlarmi saniyorsun ama sunu bil burdaki insanlar daha bilincli duyarli vurdum duymaz degil genelde kararlara uyarlar kurnazlik düsünmezler.

yanıt16
yanıt0
oya karadaş:

Korona hastasının o halde dolaşması mümkün değil ben de korona geçirdim yerimden kıpırdayamıyordum son zamanlarda teslterde çok yanlışlıklar var

4
6
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Firmayı neden Yazmıyorsunuz. Sorumsuz firma Sivas Tur ST

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title