Haberler

    Covid-19 Araştırması: En Güvenli 100 Ülke Belli Oldu

    Güncelleme:

    Son zamanlarda yeni tip koronavirüs ile ilgili verilere göz attığımızda salgının düşüş eğilimi izlediğini ve yeni vaka sayısının gittikçe düşmekte olduğunu görüyoruz.

    Son zamanlarda yeni tip koronavirüs ile ilgili verilere göz attığımızda salgının düşüş eğilimi izlediğini ve yeni vaka sayısının gittikçe düşmekte olduğunu görüyoruz. Peki bu noktada Covid-19 ile mücadeleyi başarılı bir şekilde yürütmüş olan ve mevcut durumda en güvenli ülkeler hangileri? İşte en güvenli 100 ülke ve ülkemizin bu listedeki sıralaması!

    Covid-19 Açısından En Güvenli 100 Ülke Hangileri?

    Deep Knowledge Group tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre İsviçre, salgının riskleri açısından en güvenilir ülke olarak açıklanırken Güney Sudan, en tehlikeli ülke olarak seçilmiş durumda.

    Söz konusu raporun hazırlanması sırasında birbirinden farklı 130 adet nicel ve nitel parametre kullanıldı. Tüm bunlara ek olarak karantina etkinliği, izleme, tespit, sağlık sistemi ve hükümet verimliliği gibi 11,400 adet veri noktası işlendi. İşte Deep Knowledge Group tarafından hazırlanan liste!

    1- İsviçre

    2- Almanya

    3- İsrail

    4- Singapur

    5- Japonya

    6- Avusturya

    7- Çin

    8- Avustralya

    9- Yeni Zelanda

    10- Güney Kore

    11- Birleşik Arap Emirlikleri

    12- Kanada

    13- Hong Kong

    14- Norveç

    15- Danimarka

    16- Tayvan

    17- Suudi Arabistan

    18- Macaristan

    19- Hollanda

    20- Vietnam

    ...

    ...

    34- Yunanistan

    35- Estonya

    36- Hırvatistan

    37- Türkiye

    38- İrlanda

    ...

    ...

    98- Kamboçya

    99- Laos

    100- Bahamalar

    Bu araştırmanın yalnızca bir risk değerlendirmesi olduğunu ve ülkelerin farklı bölgelerinde farklı risk seviyelerinin mevcut olabileceğini belirtelim. Örneğin ülkemizde İstanbul oldukça riskli yerler arasında yer alırken bazı şehirlerde son zamanlarda herhangi bir vaka ile karşılaşmıyoruz. Sıralamanın tamamına ve daha kapsamlı raporlara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Peki siz bu sıralama hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu veriler gerçeği yansıtıyor mu? Görüşlerinizi hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Koronavirüs Güney Sudan İsviçre Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title