Haberler

Çoşkun: "Doğu Guta, İkinci Halep Olmasın"

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Adana Şube Sorumlusu Muhammed Çoşkun, Doğu Guta’nın ikinci Halep olmaması için herkesi Doğu Guta’ya sahip çıkmaya davet etti.

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Adana Şube Sorumlusu Muhammed Çoşkun, Doğu Guta'nın ikinci Halep olmaması için herkesi Doğu Guta'ya sahip çıkmaya davet etti.

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Adana Şube Sorumlusu Muhammed Çoşkun, Davet ve Kardeşlik Vakfı Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Sorumlusu Ramazan Kutan, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Adana Şube Sorumlusu Muhammed Çoşkun, STK bünyesinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında Recep Çalışkan'a bilgiler vererek, " Suriye'deki Beşar Esad rejiminin başkent Şam'da abluka altında tuttuğu Doğu Guta'da 21. yüzyılın en büyük insani krizlerinden biri yaşanıyor. Şam'ın doğusundaki bazı ilçe ve beldeleri içeren 104 kilometrekarelik bölge, iç savaşın en büyük felaketine sahne oluyor" dedi.

'Doğu Guta ikinci Halep olmasın' uyarısında bulunarak herkesi Doğu Guta'ya sahip çıkmaya davet eden Çoşkun, "900 gramlık 1 paket ekmeğin 4 dolar, 1 paket pilavın 7,5 dolar, çocuklara süt, mama gibi malzemelerin 15 dolar olduğu bölgede insanlar hayat mücadelesi veriyor. Rejimin kara ve hava saldırılarının yanı sıra aç bırakma yolu ile de vurduğu Doğu Guta'da en büyük mağduriyeti bebekler ve çocuklar yaşıyor. Görüntülenen birçok vakada, bebek ve çocukların açlıktan kemiklerinin sayılır duruma geldiği ancak çocukların sessizce ölümü beklemekten başka çareleri olmadığı görülüyor" ifadelerini kullandı.

Davet ve Kardeşlik Vakfı Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Sorumlusu Ramazan Kutan da vakıflarının çalışmalarından bahsederek, "İnsanlık onur ve şahsiyetinin korunması maksadıyla ülkemiz ve dünyamızda yaşanan hak ihlallerine karşı mücadele etmek amacıyla kurulan vakfımız için gayretle çalışıyoruz" diye konuştu.

Ziyaret sonunda ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Adana Şube Sorumlusu Muhammed Coşkun, Davet ve Kardeşlik Vakfı Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Sorumlusu Ramazan Kutan'a teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşşar Esed Suriye Şam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title