Haberler

Çorum - Vural:"Bu Açılım İle Türkiye'yi Bölme Planından Vazgeç. Terör Örgütü İle Mücadele Et"

Çorum'a Gelen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural Hükümeti Eleştirerek, Gelen Şehit Haberleri Üzerine, "bu Açılım ile Türkiye'yi Bölme Planından Vazgeç. Terör Örgütü ile Mücadele Et" Dedi.

ÇORUM'a gelen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural hükümeti eleştirerek, gelen şehit haberleri üzerine, "Bu açılım ile Türkiye'yi bölme planından vazgeç. Terör örgütü ile mücadele et" dedi.

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere bugün Çorum'a gelen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede izlenen yanlış politikalarla, terörle mücadelenin artık durduğunu dile getirdi. Vural, "Birlik ve bütünlüğü savunan güvenlik güçlerine saldırı neticesinde 8 şehidimiz var. Gerçekten sözün bittiği yer. Maalesef bugün Türkiye terörle mücadeleden vazgeçmiştir" diye konuştu. Başından beri hükümete, "Terör örgütünü cesaretlendiriyorsunuz" dediklerini hatırlatan ve, "AKP'yi uyarıyoruz. Terör örgütü ile girdiği bu pis ilişkiden müzakere arayışından, onlara taviz verme arayışından vazgeçmeli, terörle mücadele etmelidir" diyen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural sözlerine şöyle devam etti:

ARTIK MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR

"Terörle mücadele azmini kırıyorsunuz dedik. Bugün geldiğimiz Türkiye'de ne yazıktır ki, terörle mücadele etmek anti demokratik olmuştur. Teröristler insan hakları savunucusu olmuştur. Terörle mücadele edenler şüpheli ve suçlu konumuna düşürülmüştür. Terör örgütü Türkiye'nin bölünmesi için silahı bir tehdit olarak kullanmaktadır. Herkes elini vicdanına koymalıdır Sayın Başbakan. Elini vicdanına koy. Sürekli bahane uyduruyorsun. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Onun için bu açılım ile Türkiye'yi bölme planından vazgeç. Terör örgütü ile mücadele et. Mücadele edenlerin de cesaretini kırma. Suçlu konumuna düşürme."

SINIR ÖTESİ HAREKET KARARINI KARARLILIKLA KULLANMADILAR

"Sınır ötesi operasyon ile PKK bertaraf edilmesi gerekirken maalesef Irak'ın kuzeyinde onlara lojistik destek sağlayanlar Türkiye'de kırmızı halılarla karşılanır hale geldi" diyen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Türkiye'nin kapsamlı bir şekilde terörle mücadeleyi sürdürmesini ve bunun politik bir kararlılık olması gerektiğini vurguladı. Vural, "Ama sayın Başbakan'a göre Türkiye'nin durumu iyi. Onun için şehitler artıyor. Böyle bir mantık olur mu. Başbakan'ın mantığına göre şehidimiz ne kadar artarsa Türkiye'nin durumu o kadar iyi demektir. Bu nasıl bir gaflettir?" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title