Haberler

Çorum Valisi Çakır, İftar Proğramı Düzenledi

Çorum Valisi Nurullah Çakır, vatandaşlarla işadamlarını iftar yemeğinde buluşturdu.

Çorum Valisi Nurullah Çakır, vatandaşlarla işadamlarını iftar yemeğinde buluşturdu.

Vali konağında verilen iftar yemeğine, kentteki 13 mahalle muhtarı, ayrıca her mahalleden bir aile ve kentte bulunan işadamları katıldı.

Misafirlerini konağın kapısında karşılayan Vali Çakır ve eşi Cemile Çakır, konuklarıyla yakından ilgilendi.

Konuklarının masalarını dolaşan Çakır, çocuklarla ve yaşlılarla sohbet etti.

Ailelerin masalarında oturan kentin tanınmış sanayici ve işadamları, vatandaşlarla kaynaşma imkanı buldu.

Vali Çakır, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, düzenlenen iftar yemeğinde işadamlarıyla vatandaşları bir araya getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Ramazanın paylaşma ayı olduğunu vurgulayan Çakır, "Bugün komşularımla ve işadamlarımızla lokmamızı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu kapı size her zaman açık. Burada muhtarlarımızda var, onlar benim adıma çok yük yükleniyorlar. Mahallerinde yaşayan ailelerle yakından ilgileniyorlar. Hepinizin şimdiden ramazan bayramını da kutluyorum" diye konuştu

Gülabibey Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi Senem İytemur AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyonun çok anlamlı olduğunu, 3 çocuğuyla yemeğe katıldığını ve Vali Çakır'ın ilgisinden dolayı duygulandığını söyledi.

İşadamı Mehmet Özdoğan ise, yemeğin Çorum adına birlik ve beraberlik duygularının pekişmesi için önemli olduğunu belirtti.

YAĞMAKSAN Makine Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yağlı da, paylaşma ayı olan ramazan dolayısıyla düzenlenen yemeğin çok sayıda insanı bir araya getirdiğine dikkat çekerek devlet, vatandaş ve işadamının bir arada aynı sofrada yer almasının güzel bir tablo oluşturduğunu kaydetti.

- ÇORUM

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title