Haberler

Çorum: Sp Çorum İl Başkanı Aşıla'dan Gündeme İlişkin Açıklamalar

Saadet Partisi (Sp) Çorum İl Başkanı Mehmet Aşıla, "Dış Güçlere Karşı Kesin Tavır Alınması Gerekir" Dedi.

Saadet Partisi (SP) Çorum İl Başkanı Mehmet Aşıla, ''Dış güçlere karşı kesin tavır alınması gerekir'' dedi.

Başkan Aşıla, parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin PKK'yı muhatap almaması gerektiği gibi, onlara destek olanlara da dersini vermesi gerektiğini kaydetti. Dış güçlere karşı kesin tavır alınması lüzumunun olduğunu ifade eden Aşıla, ''Biz, 54. hükümet döneminde Çekiç Güç'ü ülkemizden kovarak bunu gerçekleştirdik'' dedi. Aşıla, Nobel ödülü alan Orhan Pamuk'un 'Ermeni soykırımı yapılmıştır' diyerek Batılılar'la yol arkadaşlığını tercih ettiğini de savundu. Toplantıda hükümetin 2007 bütçesini de eleştiren Aşıla, bütçenin tamamen IMF ve AB'nin kriterlerini tutturmaya yönelik hazırlandığını iddia etti.

Belediye yöneticilerinin 'Çorum'u, Türkiye'ye rezil ettiğini'' öne süren Aşıla, ''Belediyeye diyecek bir şey bulamıyoruz. Aslına bakarsanız Çorum'da belediyeyi de bulamıyoruz. Çamur deryası sokaklar, kapanmayan çukurlar ve Türkiye'ye rezil olan bir Çorum. Biz bunu hak etmemiştik, ancak uyarmıştık. Halkımız iyi niyetle bunlara sahip çıktı, oy verdi" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title