Haberler

Çorum: Hemşire Adaylarının Mezuniyet Coşkusu

Gazi Üniversitesi Çorum Sağlık Yüksek Okulu'ndan 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde mezun olan hemşire adayları için Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine, Sağlık Yüksek Okulu Müdiresi Feriha Yıldırım ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Çocuklarının mezuniyet heyecanını paylaşan aileler, hemşire adaylarını bu sevinçli gününde yalnız bırakmadı ve bu mutlu günü fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Tören ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Okul Müdiresi Feriha Yıldırım ve okul birincisi Nesrin Şimşek'in konuşmalarıyla devam etti. Yıldırım'ın konuşmasının ardından mezun olan 31 öğrenci, hep bir ağızdan hemşirelik andı okudu. Hemşire adayları daha sonra keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini yaşadı. Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Yıldırım, okuldan mezun olan hemşire adaylarının hiçbirin işsiz kalmayacağını söyledi.

Hemşirelik mesleğinin sabır ve hoşgörü isteyen bir meslek olduğunu vurgulayan Yıldırım, hemşirelerin insanların en sıkıntılı ve acı dolu günlerinde yanında olduğunu ifade etti.

"Sizlerden fedakarlıklarınızı ve umutlarınızı kaybetmemenizi istiyorum" şeklinde konuşan Yıldırım, okulda hemşirelerin en iyi şekilde yetişmeleri için emek harcandığını ve bu emeğin boşa çıkmayacağını bildiğini kaydetti.

Konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti'nin özgür ve bağımsız bir ülke olduğuna da değinen Yıldırım, "Ne mutlu bize, bağımsız, özgür bir ülkede yaşıyoruz ve kendimizi ifade edebiliyoruz. Bunu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz" diye konuştu.

Son olarak Yıldırım, hemşire adaylarına iş hayatlarında başarılar dileyerek, "Gittiğiniz her yere şifa götürün, yolunuz aydınlık olsun" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title