Haberler

Çorum Hafriyat Kamyonu Hafriyat Kamyonunun Üstüne Düştü: 1 Ölü

Hafriyat kamyonu hafriyat kamyonunun üstüne düştü: 1 ölüÇorum'da yol yapım çalışmasında görevli sürücünün idaresindeki hafriyat kamyonu yuvarlanıp 5 metre yükseklikten bir başka hafriyat kamyonun üstüne düştü.

Hafriyat kamyonu hafriyat kamyonunun üstüne düştü: 1 ölü

Çorum'da yol yapım çalışmasında görevli sürücünün idaresindeki hafriyat kamyonu yuvarlanıp 5 metre yükseklikten bir başka hafriyat kamyonun üstüne düştü. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Olay Çorum-İskilip Karayolu Dana Deresi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre yol yapım çalışmasında çalışan Musa Ardıç idaresindeki hafriyat kamyonu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yamaçtan yuvarlanıp 5 metre yükseklikten Gökhan Küççük idaresindeki toprak yüklemesi yapılan bir başka hafriyat kamyonunun üzerine düştü. Kazayı gören diğer çalışanlar hemen jandarma, 112 sağlık ekipleri ile itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler kamyon sürücüsünün kurtarmak için çalışma başlattı. Kepçe yardımıyla üsteki kamyon indirilirken, Gökhan Küççük'ün öldüğü belirlendi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title