Haberler

Çorum: Emekli Asker Tabancasını Tuvalette Unuttu

Çorum'un Sungurlu İlçesi Yakınlarında Bulunan Bir Dinlenme Tesisinde Mola Veren Emekli Subayın Tuvalette Unuttuğu Beylik Tabancası Kayboldu.

Çorum'un Sungurlu İlçesi yakınlarında bulunan bir dinlenme tesisinde mola veren emekli subayın tuvalette unuttuğu beylik tabancası kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, bayram ziyareti için Ankara'dan memleketi Malatya'ya gitmekte olan emekli subay Hamit K. (45), kendi kullandığı 06 AC 3397 plakalı özel otomobili ile Çorum-Ankara Karayolu üzerinde bulunan Ulusoy Dağ Tesisleri'nde mola verdi. Mola esnasında tesiste bulunan tuvalete giren emekli subay, ihtiyaç giderirken üzerinde bulunan Çek Vizör marka 7.62 mm. çapındaki beylik tabancasını belinden çıkararak tuvalet duvarının üzerine koydu. İhtiyaçını giderdikten sonra tabancayı tuvalet duvarının üzerinde unutan Hamit K. bir süre sonra döndüğünde tabancayı bıraktığı yerde bulamadı.

Beylik tabancasını kaybeden emekli subayın başvurusu üzerine tesiste inceleme yapan jandarma ekipleri de tabancanın izine rastlayamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title