Haberler

Çorum-Düz Kontakla İki Otomobil Çalan Cezaevi Firarisi Yakalandı

Çorum'da düz kontak yapıp bir gün arayla iki otomobil çalan yarı açık cezaevi firarisi Yusuf A. polis tarafından yakalandı.

Çorum'da düz kontak yapıp bir gün arayla iki otomobil çalan yarı açık cezaevi firarisi Yusuf A. polis tarafından yakalandı. Çorum'da yaşayan Celal K., 19 TH 055 otomobilini aracını misafirliğe gittiği apartmanın yakınına park etti. Geri döndüğünde ise aracını park ettiği yerde bulamayıp polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis çevredeki güvenlik kameraları incelediğinde bir kişinin otomobile binip uzaklaştığını tespit edip hırsızının peşine düştü. İl Emniyet Müdürlüğü KGS sisteminde yapılan PTS sorgusunda çalınan aracın İskilip yönüne gittiği, aynı aracın birkaç saat sonra da Çorum merkeze giriş yaptığı tespit edildi. Asayiş şubesine bağlı polis ekipleri aracın giriş yaptığı bölgede araştırma yaparken, çalıntı araç ile birlikte Yusuf A'.yı yakaladı. Şüpheli sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Otomobil içerisinde yapılan aramada bir adet tüfek ve bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

ARAÇLARI DÜZ KONTAK YAPARAK ÇALMIŞ

Yusuf A., ifadesin de, otomobili Mimar Sinan Mahallesi'nde bir binanın önünden düz kontak yaparak çaldığını itiraf etti. Yusuf A., sorgusu sırasında bir otomobili de aynı yöntemle çaldığını, çaldığı araçla bir süre gezdikten sonra benzini bittiği için küçük sanayi sitesinde terk ettiğini söyledi. Polis Yusuf A.'nın ifadesinden yola çıkarak gösterdiği bölgede terk edilmiş 19 KE 484 plakalı otomobili de buldu. Yapılan inceleme aracın Ali Y'ye ait olduğu tespit edildi. Bulunan otomobiller otoparka çekilirken, Yusuf A.' nın yarı açık cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı. Şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskilip Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title