Haberler

Çorum: Dünya Görme Engelliler Günü

Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Fazlı Koçak, 15 Ekim Dünya Görme Engelliler Günü'nde, Derneklerine Katkı Sağlayanlara Plaket Takdim Etti.

Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Fazlı Koçak, 15 Ekim Dünya Görme Engelliler Günü'nde, derneklerine katkı sağlayanlara plaket takdim etti.

Altı Nokta Körler Derneği'nde düzenlenen plaket töreninde ilk olarak Eğitimci Yazar Abdulkadir Ozulu'ya teşekkür plaketini veren Koçak, Ozulu'nun 10-16 Mayıs 2005 tarihlerinde düzenlenen 'Bize Göz, Bize Işık Olur musunuz?' kampanyasının mimarı olduğunu ve teşekkür plaketini bu katkısı nedeniyle verdiklerini kaydetti. Koçak, ikinci olarak plaket verilmesine karar verilen Nizamettin Oktay'ın da engelliliğin özür olmadığını benimseyen bir yapı sergilediği, engellileri anlamayanların özürlü olduğuna inanıp her türlü konuda kendilerini desteklediğini söyledi. Başkan Loçak, eğitimci Arap Çataroğlu'nun ise Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi'nin kuruşulundan beri usanmadan tüm sosyal etkinliklerinde yer alarak kendilerine destek olduğunu dile getirdi.

Güzide insanlar olarak nitelendirdiği 3 kişinin teşekkür plaketini veren Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şube Başkanı Fazlı Koçak, programın bitiminde başka bir sürprizinin daha olduğunu anlatarak, Brail Alfabesi ile süslenmiş ve üzerinde, "Derneğimizin sesi ve kulağı olma nedeniyle minnet duygularımızı belirtir, şükranlarımızı sunarız" yazısı bulanan bir belgeyi Çorum Hakimiyet Gazetesi Muhabiri Erol Taşkan'a takdim etti.

Başkan Fazlı Koçak'ın bu yaklaşımına teşekkürle karşılık veren katılımcılar, her şart ve ortamda desteklerinin süreceğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title