Haberler

Çorum'dan kısa kısa

Güncelleme:

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre Masatlı ve Çiftçi, iki komşu ilde yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çiftçi, ziyaret anısına Masatlı'ya hediye takdim etti.

Ziyarete Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da katıldı.

Milletvekili Kavuncu'dan "pandemi" ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede eden sağlık çalışanlarına gayretlerinden ötürü teşekkür etti.

Kavuncu, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, Başhekim Prof. Dr. Mesut Sezikli'den salgına karşı yürütülen çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldı.

Ardından hastanedeki çeşitli birimlerde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek özverili çalışmalarından ötürü teşekkür eden Kavuncu, hastalara da şifa dileklerini iletti.

Ziyarete İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı da katıldı.

Halit Oflaz'a taziye mesajı

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden Konya'nın Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz için taziye mesajı yayımladı.

Aşgın, mesajında Oflaz'ın vefatı nedeniyle üzüntü duyduğu belirterek, "Kovid-19 tedavisi gören Konya-Çumra Belediye Başkanımız Halit Oflaz'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, tüm Çumra ile Konya halkına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Çorum'da vektörel mücadele çalışmaları

Çorum'da vektörel mücadelenin devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, yaptığı yazılı açıklamada hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi dolayısıyla vektörel mücadeleyi sürdürdüklerini belirtti.

Kış aylarından itibaren alınan tedbirlerin işe yaradığına dikkat çeken Yağbat, şunları kaydetti:

"Bu yıl her zamankinden çok daha az vektörel şikayetle karşılaşıyoruz. Kurban Bayramı döneminde bu sıkıntının artma ihtimalini öngördüğümüz için bayram boyunca ve sonrasında gerek çöp konteyner dezenfekte aracımızı gerekse sahada mücadeleye devam eden ilaçlama araç ve personelimizi vardiyalar halinde sahada tutmaya devam ettik. Büyük oranda bu mücadelede başarılı da olduk. Bazı bölgelerden gelen az sayıda şikayete de anında müdahale ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Halil İbrahim Aşgın Amasya Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title