Haberler

Çorum'dan Kısa Kısa

Çorum Belediyesi, Sanayi Sitesi civarında bulunan arsayı açık artırma usulüyle satacak.

Çorum Belediyesi, Sanayi Sitesi civarında bulunan arsayı açık artırma usulüyle satacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, imar planında turizm alanı ve sanayi alanı olarak işaretli iki arsanın, 17-18 Temmuz'da yapılacak ihalelerle satışa sunulacağı belirtildi.

Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşı tarafında Oto Galericiler Sitesi ön tarafında yer alan turizm alanı işaretli 3 bin 43 metrekare arsanın satış ihalesinin 17 Temmuz Salı günü, 892 ada, 348 parsel ve 19-J-3-D paftada yer alan sanayi alanı işaretli 3 bin 514 metrekarelik arsanın ihalesinin ise 18 Temmuz Çarşamba günü saat 14.30'da belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirileceği kaydedilen açıklamada, isteklilerin ihale şartnamesini İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden temin edebilirleri bildirildi.

Okul servisi sürücülerine eğitim

Mimar Sinan Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından öğrenci servislerinin sürücülerine yönelik kurs açıldı.

Çorum Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Halk Eğitimi Merkezince açılan Okul Servis Araç Sürücüleri Eğitimi Kursu ile servis sürücülerine sorumluluk, doğruluk ve dürüstlük, kurallara uyma, yardımlaşma, empati, ahlak, sabır, adalet, çalışkanlık, nezaket, saygı, etik gibi değerlerin benimsetilmesi ve bu yolla bireylerin geliştirilmesi hedefleniyor.

Toplam 30 saat ders saatinden oluşan eğitimin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title