Haberler

Çorum'daki Yöresel Ürünler Fuarına Yoğun İlgi

Çorum'da açılan El Sanatları ve Yöresel Ürünler Fuarı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Çorum'da açılan El Sanatları ve Yöresel Ürünler Fuarı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki semt pazarında kurulan çadırda açılan fuarda, 35 farklı ilden 40 firma, ürünlerini sergiliyor.

Fuarda Kayseri, İzmir, Ankara, Kocaeli, Erzurum, Nevşehir, Niğde, Trabzon, Sivas, Malatya, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Aksaray illerinin pastırma, sucuk, cağ kebabı, fındık, pestil, künefe ve kaymak gibi yöresel ürünleri, Çorumluların beğenisine sunuluyor.

Fuar Firması yetkilisi Şafak Özçelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 11 gün sürecek fuara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Farklı sektörlerden 40 firmanın stant kurduğu fuarda İzmir'den zeytin, Kahramanmaraş'tan baharat, Beypazarı'ndan çörek, Erzurum'dan tulum peyniri, Trabzon'dan kaşar peyniri ve bal, Edremit'ten zeytinyağı ve Kocaeli'nin meşhur pişmaniyesinin vatandaşların beğenisine sunulduğunu ifade eden Özçelik, "Ülkemizin neresinde meşhur ve yöresel bir ürün varsa, biz o ürünleri bu çadırın altında topladık. Çorum halkının marketlerde bulamadığı meşhur lezzetleri buraya getirdik ve onlara çok hijyenik şartlarda alışveriş yapabilecekleri bir ortam hazırladık." diye konuştu.

Her gün 10.00-22.00 saatlerinde ziyaret edilebilen fuarın 26 Kasım'a kadar açık kalacağı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum İzmir Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title