Haberler

Çorum'daki Trafik Kazası

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Osmancık ilçesindeki trafik kazasında yaralanan akrabalarını ziyaret etti.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Osmancık ilçesindeki trafik kazasında yaralanan akrabalarını ziyaret etti.

Tosya-Osmancık yolunun Kızıltepe mevkisinde, Behiye Demir'in ölümüyle sonuçlanan kaza haberini alan Demir, kente geldi.

Demir, kazada yaralanan akrabaları Cafer Tayyar, Hatice ve Hayrettin Demir'i tedavi gördükleri Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve  Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Yaralılıların sağlık durumları hakkında İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel'den bilgi alan Demir, bir süre yaralılar da görüştü.

Çorum Valisi Ahmet Kara, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı ile AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, milletvekili Demir'i hastanede ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Milletvekili Demir, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kazada hayatını kaybeden ve yaralananların akrabası olduğunu belirterek, "Eşimin dayısı ve akrabalarımız" dedi.

Kazada hayatını kaybeden Behiye Demir'in, Mustafa Demir'in eşinin yengesi olduğu ve Trabzon'da bir akrabalarının cenaze törenine gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Yetkililer, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu ve tedavilerinin sürdüğünü bildirdi.

İstanbul'dan Trabzon'a giden Cafer Tayyar Demir (50) yönetimindeki 39 LL 317 plakalı otomobil, Tosya-Osmancık yolunun Kızıltepe mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpmış, kazada Behiye Demir  hayatını kaybederken sürücü ile otomobilde bulunan Hatice ve Hayrettin Demir yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

mustafa demir Osmancık Ak Parti Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title