Haberler

Çorum'daki Trafik Kazası

Çorum'un Sungurlu ilçesindeki trafik kazasında yaşamını yitiren 5 kişinin de kimlikleri tespit edildi.

Çorum'un Sungurlu ilçesindeki trafik kazasında yaşamını yitiren 5 kişinin de kimlikleri tespit edildi.

Sungurlu- Kırıkkale karayolunun 4'üncü kilometresinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçip önce kamyon ardından da tırla çarpışan kamyonetteki 5 kişinin Burak Emrali (21), Erol Kaya (22), Aykut Tıknazoğlu (22), Mevlit Yılmaz (23) ve Yaşar Selvioğlu (22) olduğu belirlendi.

Mevlit Yılmaz'ın kaldırıldığı hastanede, diğer 4 kişinin ise olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Öte yandan, kazanın ardından ölenlerin yakınları, cenazelerin konulduğu Sungurlu Devlet Hastanesi morgunun önüne geldi. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de hastaneye gelerek ölenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Kaza anı, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntüde, Sungurlu istikametine gelen kamyonetin kontrolden çıkarak refüjü aşıp karşı şeride geçtiği ve savrularak önce bir kamyona ardından da bir tıra çarptıktan sonra takla attığı görülüyor.

TRT muhabirinin en acı haberi

Kazada hayatını kaybeden Burak Emrali'nin ağabeyi TRT Sungurlu muhabiri Cahit Emrali, kazayı duyup olay yerine haber toplamak için gittiğinde ölenler arasında kardeşinin de bulunduğunu öğrenince fenalaştı. Olay yerindeki sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Emrali, ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Burak Emrali, Erol Kaya, Aykut Tıknazoğlu ve Yaşar Selvioğlu'nun, ilçedeki bir ekmek fırınında çalıştıkları öğrenildi.

Sürücüsü henüz belirlenemeyen 19 EE 631 plakalı kamyonet, Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 4'üncü kilometresinde kontrolden çıkarak refüjü aşıp karşı şeride geçmiş, savrulan araç önce Murat İstanbullu (65) yönetimindeki kamyonla, ardından da Necmettin Damar (51) idaresindeki tırla çarpışmıştı. Kazada, araçtaki 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Erol Kaya Kırıkkale Sungurlu Çorum Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

burak EskitürkmobilWeb@haberler.com:

Kazada ölen kardaşlerimin ailelerine başsağlığı diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title