Haberler

Çorum'daki Dayak Olayı ile İlgili Soruşturma Başlatıldı

Çorum'da yatılı bir öğrenci yurdunda kalan lise 1. sınıf öğrencisi G.K.Ç.'nin aynı yurtta kalan 3 öğrenci tarafından darp edilmesiyle ilgili Çorum Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Yurt arkadaşlarını kemer ve fırça sapı ile darp eden öğrenciler yaptıklarını cep telefonuna kaydetmiş, skandal dayak yiyen öğrencinin yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla ortaya çıkmıştı. G.K.Ç.'nin yaşadıklarını ailesine anlatmasının ardından anne ve babası emniyete giderek şikayetçi oldular.

İhlas Haber Ajansı'nın gündeme getirdiği olayın ardından Çorum Valiliği'nin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Ayrıca görüntülerde elinde sopa bulunan D.T.'nin 57 kilogramda yıldız erkekler Kickboks Çorum il birincisi olduğu belirtildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Milli Eğitim Müdürlüğü Çorum 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

dd:

Sinirimi bozan bu haber kickboks sporunu bir daha sorgulattı ve bu sopalı arkadaşın umarım hakettiği cezasını bulsun ins.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title