Haberler

Çorum'da "Yaygaracılık" Yöntemiyle Dolandırıcılık

Çevre İllerden Çorum'a Gelen ve Kentin Kalabalık Yerlerinde Vatandaşların Üzerine Dondurma Atarak Dolandırıcılık Yapmaya Çalışan Bir Kişi, Polis Tarafından Suçüstü Yakalandı.

Çevre illerden Çorum'a gelen ve kentin kalabalık yerlerinde vatandaşların üzerine dondurma atarak dolandırıcılık yapmaya çalışan bir kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Çorum Gazi caddesi üzerinde bir vatandaşın üzerine dondurma atan ve daha sonra temizleme bahanesiyle cebindeki 3 bin YTL'yi almaya çalışan Barış P. (20), vatandaşı durumu fark edip polise bildirmesiyle suçüstü yakalandı. Barış P.'nin yapılan sorgusunda ibraz ettiği kimliğin sahte olduğu, aynı yöntemle Merzifon ve Amasya'da 3 bin 500 YTL dolandırdığı ve polis tarafından arandığı belirlendi.

Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edilen Barış P., Savcılıkta ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

(ES-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title