Haberler

Çorum'da Şehit Annesinden Teröre Lanet

Kuzey Irak'a Düzenlenen Güneş Operasyonu Sırasında Şehit Olan Piyade Komando Onbaşı Dursun Demirkol'un Çorum'daki Baba Evine Ateş Düştü.

Kuzey Irak'a düzenlenen Güneş Operasyonu sırasında şehit olan Piyade komando onbaşı Dursun Demirkol'un Çorum'daki baba evine ateş düştü.

Kuzey Irak'a yapılan operasyon sırasında dün gece teröristlerle girilen çatışma sırasında şehit olan Çorumlu Piyade onbaşı Dursun Demirkol'un annesi Fatma Demirkol, oğlunu şehit eden teröristlere lanet okudu. Anne Fatma Demirkol, gözyaşlarına boğulurken, oğlunu şehit eden teröristlere karşı çarpışmak istediğini söyledi.

Fatma Demirkol, "Oğlum senin acını ben nasıl unutacağım. Teröristler Meclis'in içinde. Beni askere alsınlar, oğlumun yerine ben çarpışayım. Senin kanını dökenlere karşı ben savaşayım" diyerek göz yaşı döktü.

Piyade komando onbaşı Dursun Demirkol'un şehit haberini vermeye gelen askerleri kucaklayan Anneanne Sevim Uçar ise, "Siz de aynı Dursunum gibi kokuyorsunuz. Sizi koklayayım da torunumun hasretini gidereyim" dedi.

Anneanne Sevim Uçar, "Yavrum vatan uğruna şehit oldu. O cennete gitti. Onu şehit edenler neyin peşinde? Onların öldükten sonra gidecekleri yer cehennem, bu dünyanın bir de öbür dünyası var. Ben civan gibi evladımızı şehit verdim. Vatan sağolsun" diye konuştu.

Hakkari Dağ Komando Taburu'nda vatani görevini yaparken şehit olan Piyade komando onbaşı Dursun Demirkol'un terhisine bir buçuk ay kaldığı, bekar olan şehidin, ailesinin beş çocuğundan üçüncüsü olduğu öğrenildi.

(ES-BÖ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title