Haberler

Çorum'da Namus Cinayeti

Çorum'un Uğurludağ İlçesinde Aralarında Namus Davası Yüzünden Husumet Bulunan İki Aile Arasında Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı.

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde aralarında namus davası yüzünden husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Torunlar köyünde ikamet eden ve akrabaları olan F.E. isimli genç kıza tecavüz ettiği iddia edilen Uğurludağ ilçesine bağlı Cender köyü muhtarı Erdoğan İ. (44), bu nedenle bir yıldır aralarında husumet bulunun kızın babası Hasan E. ve ağabeyi Arap Ali E. ile bugün saat 09.00 sıralarında Uğurludağ ilçesinde karşılaştı. İki aile birbirlerini görür görmez tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine muhtar Erdoğan İ. ile kardeşi Vedat İ., tabancalarını çıkartarak Hasan E.

ve Arap Ali E.'yi kurşun yağmuruna tuttu. Yaralanan Arap Ali E. ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, kolundan ve bacağından hafif yaralanan Hasan E. ise aynı hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Muhtar Erdoğan İ. ve kardeşi ise, polis tarafından gözaltına alındı.

İnşaat işçisi olan Arap Ali E.'nin 3 ay önce evlendiği ve çalışmak için Ankara'ya gideceği öğrenildi.

(ES-BÖ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title