Haberler

Çorum'da gölette kaybolan genç aranıyor

Güncelleme:

Çorum'da gölette kaybolan genç aranıyorÇORUM'un Alaca ilçesinde serinlemek için girdiği gölette kaybolan Emrah Pullu (21) için ekipler, arama çalışması başlattı.

Çorum'da gölette kaybolan genç aranıyor

ÇORUM'un Alaca ilçesinde serinlemek için girdiği gölette kaybolan Emrah Pullu (21) için ekipler, arama çalışması başlattı. Kastamonu'dan aiesiyle tarım arazisinde çalışmak için ilçeye bağlı İbrahim köyüne gelen Emrah Pullu, dün akşam saatlerinde tarlalarının yakınında girdiği gölette yüzerken, bir süre sonra gözden kayboldu. Yakınlarının durumu jandarmaya bildirmesinin ardından bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Gelen AFAD dalgıçları, su içerisinde ve göl yüzeyi üstünde bot yardımıyla arama çalışması başlattı. Ekiplerin yaptıkları aramada gence ulaşılamadı. Tarım işçisi Pullu'nun bulunması için arama çalışmaları sürerken, ailesi ve diğer tarım işçileri de gölün kenarında çalışmaları takip ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emrah Alaca Çorum Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title