Haberler

Çorum'da "Aile Eğitim Programı" Faaliyetleri

Çorum'da, sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü ailelerin oluşturulması amacıyla başlatılan Aile Eğitim Programı kapsamında bin 253 kişiye seminer verildiği bildirildi.

Çorum'da, sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü ailelerin oluşturulması amacıyla başlatılan Aile Eğitim Programı kapsamında bin 253 kişiye seminer verildiği bildirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aile Eğitim Programı kapsamında verilen seminerlerin devam ettiği belirtildi.

Çorum'da da eğitimlerin yaygınlaştırılması amacıyla yürütülen çalışmaların devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimizde de eğitimler tüm hızıyla devam etmektedir. 2014 yılı içerisinde Aile Eğitim Programı Formatörü Ahmet Yakut'un koordinesinde, başta okullar ve camilerde olmak üzere birçok mekanda seminer programı düzenlenmiştir. Bu seminerlere ise bin 253 kişi katılım göstermiş bulunmaktadır. Sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü ailelerin oluşturulması amacıyla yapılan planlama doğrultusunda eğitim çalışmalarımız devam etmektedir." - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title