Haberler

Çorum'da 6 Günün Kaza Bilançosu: 6 Ölü, 64 Yaralı

Çorum'da Son 6 Günde Meydana Gelen 16 Ayrı Kazada 6 Kişi Hayatını Kaybetti, 64 Kişi de Yaralandı.

Çorum'da son 6 günde meydana gelen 16 ayrı kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 64 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İskilip-Bayat yolunun 20. kilometresinde meydana gelen kazada, M.D. yönetimindeki 06 FYB 79 plakalı cipte bulunan N.G. hayatını kaybederken, 5 kişi ise ağır yaralandı. Yaralılar, Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sungurlu ilçesinden Boğazkale istikametine giden Ayhan Arslan yönetimindeki 07 RL 760 plakalı otomobil, sürücü arka koltukta oturan çocuğuna çöp poşeti vermek isterken direksiyon hakimiyetini kaybedince şarampole devrildi. Kazada Lale Arslan kaldırıldığı Çorum Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, yaralı 5 kişi ise tedavi altına alındı.

Sungurlu ilçesine bağlı Karacaköyü yolunda seyir halinde olan Mustafa Çağıgan yönetimindeki 06 DT 070 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu devrildi. Kazada yaralanan Mustafa Çağıgan, kaldırıldığı Sungurlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Osmancık istikametinden Kargı istikametine seyreden Şaman Mudarasız yönetimindeki 19 EH 919 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Hakan Direkçi yönetimindeki 07 NFS 60 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada sürücü Şaman Mudarasız olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonlarda bulunan 6 kişi ise yaralandı.

Kargı ilçesine bağlı Pelitözü köyüne giden Nihat Berber yönetimindeki 34 RAM 31 plakalı motosiklet, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kuma kapılarak devrildi. Sürücü Nihat Berber olay yerinde hayatını kaybetti.

Sungurlu'nun Kaledere kasabasında meydan gelen kazada ise, N.K. yönetimindeki 19 SE 007 plakalı traktör, sürücünün aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaralanan 7 kişiden durumu ağır olan G.K., kaldırıldığı Sungurlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çorum'da meydana gelen 16 ayrı trafik kazasında yaralanan toplam 64 kişi, kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı. Çok sayıda kaza da maddi hasarlı olarak atlatılırken, kazaların daha çok kırsal bölgelerde meydana gelmesi dikkat çekti.

(CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title