Haberler

Çorum'da 4 Ayrı Tuhafiyede Hırsızlık Yapan 4 Kişi, Adliyeye Sevk Edildi

Çorum'da 4 Ayrı Tuhafiyede Hırsızlık Yapan 4 Kişi, Otomobil ile Kaçarken Polis Tarafından Nefes Kesen Bir Kovalamaca Sonucu Kıskıvrak Yakalandı.

Çorum'da 4 ayrı tuhafiyede hırsızlık yapan 4 kişi, otomobil ile kaçarken polis tarafından nefes kesen bir kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Çorum'da iş yeri sahiplerini oyalamak suretiyle hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, şüpheli aracı takibe aldı. "Dur" ihtarına uymayan otomobil sürüsüyle polis arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Emniyet güçleri tarafından kıstırılan araç içindeki B.Y., B.S., S.K., H.Y. ve çaldıkları tuhafiye malzemeleri ile birlikte yakalandı. Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesi Hırsızlık Bürosu Şubesi'ne getirilen zanlılardan B.Y., B.S., S.K. yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocuk şubesine gönderildi. Yapılan sorgulama sonucunda 4 zanlının 4 ayrı işyerinde işyeri sahibini oyalamak suretiyle hırsızlık yaptıkları tespit edildi. 4 zanlı Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(ES-BÖ-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title