Haberler

Çorum: Çorumsiad'dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giyecek Yardımı

Çorum Sanayici ve İşadamları Derneği'nce(çorumsiad), Kent Merkezindeki 3 Okulda Öğrenim Gören İhtiyaç Sahibi 300 Öğrenciye Kaban ve Ayakkabı Yardımı Yapıldı.

Çorum Sanayici ve İşadamları Derneği'nce(ÇORUMSİAD), kent merkezindeki 3 okulda öğrenim gören ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye kaban ve ayakkabı yardımı yapıldı.

ÇORUMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kayılı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Fuçular'ı ziyaret ederek, yardımları teslim etti. Kayılı, burada yaptığı açıklamada, geçen yıl başlatılan yardıma muhtaç ilk ve orta öğretim öğrencilerine destek kampanyasını bu yıl da devam ettirdiklerini belirtti.

Çorum Sanayici ve İşadamları Derneği olarak, ilin her alanda kalkınmasında pay sahibi olmayı kendilerine görev edindiklerini belirten Kayılı, "Bu doğrultuda kentimizin geleceğinin, çocuklarımız ve gençlerimiz olduğunun bilinciyle yürüttüğümüz eğitim faaliyetleri ve ayrıca sosyal, kültürel çalışmalar çerçevesinde geçen sene başlattığımız ilk ve orta öğretim öğrencilerine destek kampanyasına bu sene de devam ediyoruz. Kampanya dahilinde, ihtiyacı olan öğrencilere hem bayram hem de kış öncesinde olduğumuzu göz önünde bulundurarak, kışlık mont ve bot yardımı yapmayı sürdüreceğiz" dedi.

Kampanya doğrultusunda Hürriyet İlköğretim Okulu, 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Toprak Sanayiciler İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 300 öğrenciye yardımda bulunduklarını ifade eden Zafer Kayılı, Çorum halkının da bu tür yardımlara duyarsız kalmamasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title