Haberler

Çorum: Çorum'da Yerel Yönetimler

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Bazı Mahalli Gazetelerde İstifa Edeceği Yönündeki Çıkan Haberleri, "Ben İş, Hizmet ve Eser Peşindeyim. Zaman Her Şeyi En Güzel Şekilde Ortaya Çıkaracak. İstifa Söylentilerine Sadece Güler Geçerim" Şeklinde Değerlendirdi.

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, bazı mahalli gazetelerde istifa edeceği yönündeki çıkan haberleri, "Ben iş, hizmet ve eser peşindeyim. Zaman her şeyi en güzel şekilde ortaya çıkaracak. İstifa söylentilerine sadece güler geçerim" şeklinde değerlendirdi.

Başkan Atlamaz, Belediye Başkan Yardımcıları Saim Balcı ve Necip Cıdık ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı süren su arıtma tesisi ve şehrin bazı bölgelerinde sürdürülen alt yapı çalışmalarını inceledi. Turan Atlamaz, basın mensuplarının "Bazı mahalli gazetelerde yer alan istifa söylentileri hakkında ne diyeceksiniz?" sorusuna karşılık, "Herkes bildiği işi yapıyor. Biz hizmet üretiyoruz. Bu konularla meşgul olmamalıyız" dedi.

Çorum halkının bu tür konularla meşgul olmaması gerektiğini vurgulayan Atlamaz, "Ben iş, hizmet ve eser peşindeyim. Zaman her şeyi en güzel şekilde ortaya çıkaracak. İstifa söylentilerine sadece güler geçerim. Çorum'un bu konularla meşgul olmaması gerekiyor. İnsanların sağduyusuna güveniyorum. Hukuk her şeyin çaresini verir" dedi.

İzin kullanma konusunda yapılan eleştirilere de tepki gösteren Turan Atlamaz, "Temsil makamlarında mesai saati olmaz. Resmi görevlere çıkmamız şart. Şehrin tanıtımı için bu geziler gerekli. Seyahatlerde bir kuruş dahi harcırah ve ödenek almıyorum. Arkadaşlarımın ihtiyaçlarını bile ben karşıladım. Bu eleştiriler olmamalı. Bunları Allah'a havale ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title