Haberler

Çorum: Çorum'da Yerel Yönetimler

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin, Adalet Bakanlığı Tarafından Organize Sanayi Bölgesi'nde Yaptırılan ve Yapımı Bitmek Üzere Olan L Tipi Cezaevine Ulaşımı Kolaylaştırmak Amacıyla Yeni Yol Açtığı Bildirildi.

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Adalet Bakanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptırılan ve yapımı bitmek üzere olan L tipi cezaevine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yeni yol açtığı bildirildi.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Organize Sanayi Bölgesi'ne inşa edilen cezaevine yapılan yeni yolun toprak tesviyesi ve stabilize çalışmalarının tamamladığı ifade edildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, cezaevinin ulaşımını kolaylaştırmak için yeni yol yaptığının belirtildiği açıklamada, ''Belediyemiz burada 1 adet dozer, 1 adet greyder ve 5 adet kamyonla yol yapım çalışmasına devam etmektedir. Yapılmakta olan yolun genişliği 10 metre, uzunluğun ise 400 metre olacaktır. Cezaevine ulaşımı kolaylaştıracak olan yolun yapımı en kısa sürede tamamlanacaktır'' ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title