Haberler

Çorum: Çorum'da Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda Vatandaşların Kurbanlık Hayvanlarını Kent Merkezinde Belirlenen 8 Bölgede Kesebileceklerini Açıkladı.

Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların kurbanlık hayvanlarını kent merkezinde belirlenen 8 bölgede kesebileceklerini açıkladı.

Belediye Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada, alt yapısı belediye tarafından hazırlanan değişik mahalle ve semtlerde bulunan kurban kesim bölgeleri, "Mimar Sinan Mahallesi Cuma pazarı, Şenyurt Altınevler Cami Cumartesi pazarı, Fatih Caddesi Hazreti Ömer Cami yanı, Buharaevler Mahallesi semt pazarı, Çiftlik mezarlığı yanı, Mimar Sinan Mahallesi Fevzi Çakmak 1. Cadde (Askeriye yanı), İkbal Kent Fen Edebiyat Fakültesi kuzeyi ve Belediye kesimhanesi" olarak belirtildi.

Açıklamada ayrıca, belirlenen yerler dışında park, cadde ve sokak aralarında kurban kesilmesinin yasak olduğu kaydedilerek, kesenler hakkında yasal ve cezai işlem uygulanacağı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title