Haberler

Çorum: Çorum'da Hırsızlık Şebekesine Darbe

Çorum'da yapılan bir operasyonda, kamyonlardan mazot çalan 2 kişilik şebeke çökertildi. Şahıslarla birlikte 600 litre mazot ele geçirildi.

Son günlerde artan hırsızlık olaylarının önlenmesi ve faili meçhul olayların aydınlatılması amacıyla Asayiş ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptıkları çalışmalar meyvesini vermeye başladı.

Çorum Emniyet Müdürlüğü Basın Sözcüsü ve Asayiş Şube Müdürü Adem Yüce'nin konuya ilişkin yazılı açıklamasına göre, Asayiş Şube ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nden karma oluşturulan ekipler, dün gece sabaha kadar süren çalışmalar sırasında; Y.B. ve S.S. adlı iki şahsı kamyonlardan mazot hırsızlığında kullandıkları Kırmızı Ford marka minibüs ile birlikte saat 04.00 sıralarında yakaladı. Minibüs içerisinde yapılan incelemede, 25 adet plastik 25 litrelik bidonlarda yaklaşık 600 litre mazot ele geçirildi. Sanıkların, yakalanmalarının ardından yapılan çok yönlü soruşturma sonucunda, geçmiş tarihlerde Çorum'da değişik yerlerde 7 ayrı kamyon deposundan hortumla mazot çaldıkları belirlendi. Sanıklar adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title