Haberler

Çorum: Çorum Belediyesi'nin Minik Boksörleri, Yozgat'ta Hazırlık Kampına Katılacak

Çorum Belediyesi Boks Takımı, 9 Haziran'da Yozgat'ta yapılacak hazırlık kampına katılacak.

Çorum Belediyesi Boks Takımı, 9 Haziran'da Yozgat'ta yapılacak hazırlık kampına katılacak.

Türkiye Boks Federasyonu'nun 2006 yılı faaliyet programında yer alan Atatürk Kupası Türkiye Minikler Boks Şampiyonası öncesi Yozgat'ta yapılacak hazırlık maçlarının şampiyona öncesi eksikliklerinin görülmesi açısından çok önemli olduğunu söyleyen Belediyespor Boks Antrenörü Ziyaeddin Türkoğlu, Yozgat'taki hazırlık maçlarına toplam 13 sporcu ile katılacaklarını belirtti.

Yozgat'taki hazırlık maçlarına Çorum'un yanı sıra Yozgat, İstanbul, Mersin, Nevşehir, Ordu, Kastamonu ve Rize'den takımların katılacağını vurgulayan Antrenör Türkoğlu, Yozgat'ta yapacakları hazırlık maçlarının 20-25 Haziran tarihleri arasında Sakarya'da yapılacak Türkiye Minikler Boks Şampiyonası öncesi eksikliklerini görmeleri açısından büyük bir fırsat olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Yozgat'taki hazırlık maçlarına Çorum Belediyesyor'dan şu sporcular katılacak:

"11-13 Yaş Grubu: Kadir Oğuzhan Söylemez, Abdullah Altunok, Bahadır Yücel, İdris Metin, Enes Beköz

13-15 Yaş Grubu: Ramazan Akman, Arif Çatal, Mehmet Kaya, Hüseyin Eser, Alper Uysal, Şaban Bozoğlu, Yasin Okuducu, Erkan Bozkurt".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title