Haberler

Çorum Belediyesi 42 Branşta Kişisel Gelişim Kursu Açıyor

Güncelleme:

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, belediye bünyesindeki gençlik merkezlerinde 42 farklı branşta kişisel gelişim kursu açacaklarını bildirdi.

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, belediye bünyesindeki gençlik merkezlerinde 42 farklı branşta kişisel gelişim kursu açacaklarını bildirdi.

Gül, yaptığı yazılı açıklamada, çocukların eğitimi için yaz tatili döneminde birçok kurs açtıklarını, okulların açılmasıyla birlikte kurslara yeniden başlanacağını belirtti.

Kurslara ilginin her geçen yıl arttığının altını çizen Gül, şunları kaydetti:

"İlkokuldan üniversiteye hazırlığa kadar her seviyeye uygun kurslar düzenliyoruz. İngilizce, tarih, coğrafya, matematik, Kur'an-ı Kerim, Arapça, gitar, keman, bağlama, ney, resim, el sanatları, bilgisayar, masa tenisi, halk oyunları, basketbol, voleybol, futsal, futbol, badminton, yüzme, buz pateni, bowling, fitness gibi akademik, sanatsal ve spor branşlarında toplam 42 kişisel gelişim kursu açıyor ve sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Öğrencilere okulda aldıkları eğitimlere ilave amacıyla matematik, fen ve teknoloji, kimya, biyoloji, Türkçe, edebiyat, sosyal bilimler, Kur'an-ı Kerim, siyer, temel dini bilgiler, İngilizce, Arapça ve Osmanlıca gibi kurslar açıyoruz. Kurslardan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz, mahallelerimizde bulunan gençlik merkezlerine başvurabilir."

Gül, kurs kayıtlarının 22 Eylül'den itibaren başlayacağını aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title